McDonald's

McDonald’sin Olli Tiainen valittiin arvostetun President’s Award -palkinnon saajaksi

Jaa

Suomen McDonald’sin markkinointipäällikkö Olli Tiainen sai arvostetun President’s Award -palkinnon. Kansainvälinen tunnustus on McDonald’sin työntekijöilleen myöntämä korkein mahdollinen kunnianosoitus.

McDonald’s Suomen markkinointipäällikkö Olli Tiainen on valittu President’s Award -palkinnon saajaksi. President’s Award -palkinto on korkein mahdollinen tunnustus, jonka McDonald’sin työntekijä voi saada. Palkinto myönnetään erittäin harvoille ja vuosittain vain noin prosentti McDonald’sin toimistotyöntekijöistä saa palkinnon.

President’s Award -tunnustuksen voi saada työntekijä, joka osoittaa jatkuvaa erinomaista osaamista omalla vastuualueellaan ja kehittää esimerkillisesti McDonald’sia.

”Ollilla on erinomainen asenne ja hän on tehnyt esimerkillistä työtä McDonald’sissa pitkään. Asiakas ja asiakaslähtöisyys näkyvät vahvasti kaikessa hänen tekemisessään. Onnittelut upeasta saavutuksesta!” sanoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

Olli Tiainen on työskennellyt McDonald’silla yli 30 vuotta. Hän vastaa Suomen McDonald’sissa brändimainonnasta ja tuotekehityksestä.

”Palkinnon saaminen tuntuu upealta. Tämä on itselleni merkittävä tunnustus ja hieno osoitus siitä, kuinka paljon McDonald’s arvostaa työntekijöitään. McDonald’silla on kannustava työskentelyilmapiiri ja olen vuosien aikana saanut tehdä vaihtelevia työtehtäviä. Tällainen palkinto saavutetaan yhdessä huippuammattilaisten kanssa”, Tiainen sanoo.

Palkitseminen on tärkeä osa McDonald’sin yrityskulttuuria. Kansainvälisiin palkintoihin lukeutuu President’s Awardin lisäksi muun muassa Ray Kroc Award, jolla palkitaan maailman parhaimmat ravintolapäälliköt.

Lisätiedot:

McDonald’sin markkinointipäällikkö Olli Tiainen, puh. +358 40 772 1634, olli.tiainen (at) fi.mcd.com

McDonald’sin markkinointijohtaja Mats Nyström, puh. +358 40 827 38 74, mats.nystrom (at) fi.mcd.com

Kuvat

McDonald’sin Olli Tiainen valittiin arvostetun President’s Award -palkinnon saajaksi
McDonald’sin Olli Tiainen valittiin arvostetun President’s Award -palkinnon saajaksi
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 205,8 M€ vuonna 2019. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna lähes 7 %. Ravintoloista 55 eli noin 83 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme