Espoon kaupunki - Esbo stad

Mediakutsu: Tapiolan Satakielenrinteen arkkitehtuurikilpailun tulosten julkistamistilaisuus 14.12.2017 klo 13

Jaa

Satakielenrinteen arkkitehtuurikutsukilpailun tulos julkistetaan torstaina 14. joulukuuta klo 13 Tapiolassa (os. Tapiontori 3 A). Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan tilaisuuteen.

Aika: to 14.12.2017 klo 13
Paikka: Tapiontori 3 A, Espoo (entinen metrokonttorin tila keskustornin vieressä)

Kaupunki on etsinyt Tapiolan keskuksessa sijaitsevan Satakielenrinteen alueen kehittämiseen ratkaisua arkkitehtuurikilpailulla. Keväällä käynnistyneen kilpailun tavoitteena on löytää Tapiolan arvokkaaseen kulttuuriympäristöön parhaiten kaavavalmistelun lähtökohdaksi sopiva ratkaisu, joka täydentäisi sekä Tapiolan uudistuvaa keskustaa että vanhaa miljöötä.

Arkkitehtuurikilpailu järjestettiin kutsukilpailuna, johon valittiin mukaan viisi työryhmää. Kilpailuaika oli 15.5.–29.9.2017.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

Tiedottaja Tuuli Tammivuori
puh. 043 827 1934, tuuli.tammivuori@espoo.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Upeat valoteokset loistavat Espoossa lokakuun viimeisenä viikonloppuna17.10.2018 14:44Tiedote

Espoossa nautitaan jälleen upeasta valotaiteesta, kun Tapiolan keskuksen ympäristöön levittäytyy näyttäviä teoksia lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Taiteilijoiden Alexander Reichsteinin, Timo A. Aallon, Lotta-Pia Kallion, Teemu Salosen ja Jarkko Lievosen teokset tuovat esiin valotaiteen monimuotoisuuden ja erilaiset esitystavat modernissa kaupunkiympäristössä. Mukana myös valokontti, jossa pääsee itse toteuttamaan oman valotaideteoksen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme