Perhehoitoliitto ry

Merja Lehtiharjusta Perhehoitoliiton uusi toiminnanjohtaja

Jaa

Perhehoitoliiton hallitus valitsi helmikuun kokouksessaan liiton uudeksi toiminnanjohtajaksi, KM, FM Merja Lehtiharjun. Lehtiharju työskentelee tällä hetkellä hyvinvointipalvelujohtajana peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä Pohjois-Pohjanmaalla.

48-vuotiaalla Lehtiharjulla on kokemusta paitsi kunta-alalta myös projekti- ja kehittämistehtävistä sekä yrityksissä että kolmannella sektorilla. Hän asuu Säynätsalossa, ja hänen perheeseensä kuuluu avomies ja kaksi tytärtä.

- Olen viihtynyt nykyisessä tehtävässäni, mutta halusin takaisin Keski-Suomeen. Perhehoitoliiton toiminnanjohtajan tehtävä kiinnosti, koska minulla on monipuolisen työkokemukseni kautta varmasti annettavaa liitolle. Tämä kokemus auttaa minua tarkastelemaan asioita erilaisista näkökulmista. Perhehoito on tullut minulle tutuksi Selänteessä ja uskon, että perhehoidon merkitys tulee kasvamaan.

Lehtiharjun mukaan yhteistyö on avain niin perhehoidon kuin Perhehoitoliitonkin menestykseen tulevaisuudessa.

- Olen jo huomannut, että perhehoidon parissa toimivat ihmiset työskentelevät intohimoisesti perhehoidon puolesta. Haasteita on lähivuosina varmasti luvassa, mutta niiden kautta toimintakin kehittyy.

Vapaa-aikanaan Lehtiharju viihtyy kuntoilun ja lukemisen parissa.

- Kesällä reissaamme perheen kanssa Päijänteellä mieheni tekemällä puupurjeveneellä. Keski-Suomessa ei liikuntamahdollisuuksista ole pulaa, joten odotan senkin takia innolla paluuta kotikulmille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Merja Lehtiharju, mebile@gmail.com

Kuvat

Perhehoitoliiton uusi toiminnanjohtaja (alk. kesäkuu 2018)
Perhehoitoliiton uusi toiminnanjohtaja (alk. kesäkuu 2018)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Perhehoitoliitto ry
Perhehoitoliitto ry
Ilmarisenkatu 17 A
40100 JYVÄSKYLÄ

http://www.perhehoitoliitto.fi

Perhehoitoliitto ry on valtakunnallinen toimeksiantosuhteisen perhehoidon asiantuntijajärjestö, joka vaikuttaa, viestii, neuvoo ja kouluttaa perhehoitoon liittyvissä asioissa ja tukee perhehoitajia, sijaisvanhempia ja perhehoidossa hoidettavia lapsia ja aikuisia. Perhehoitoliitto ry on perustettu vuonna 1983. Perhehoitoliittoon kuuluu 21 perhehoitajien ja sijaisvanhempien alueellista jäsenyhdistystä, joissa on noin 4100 jäsentä.

Perhehoitoliitto kuuluu Monimuotoiset perheet -verkostoon, www.monimuotoisetperheet.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Perhehoitoliitto ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme