Storytel Oy

Mies koettaa pelastaa parisuhteensa Nuccumatin ohjeiden avulla absurdin hauskassa Storytel Original -äänikirjasarjassa

Jaa

Sami Häkkisen Nuccumatti-sarjan lyhyet jaksot kutittelevat aikuisten nauruhermoja, kun rääväsuinen tonttu opastaa miestä elämään. Käsittelyyn pääsevät aiheet vauvahaaveista paino-ongelmiin ja Tinderistä itsensä etsimiseen.

Mitä tekisit, jos alkaisit nähdä tonttuja – etkä edes mitään kivoja joulutonttuja vaan törkeitä puhuvan äkäisen käppänän? Sami Häkkisen kirjoittamassa Storytel Original -äänikirjasarjassa Nuccumatti keski-ikää lähestyvä mies saa kaverikseen tontun, joka on tai ei ole silkkaa mielikuvituksen tuotetta. 

Yllättävä aikuisten kertomus kertoo ystävyydestä, haavoittuvasta miehisyydestä, vauvahaaveista, paino-ongelmista, Tinderistä, parisuhteen pelastamisesta, itsensä etsimisestä, tonttupornosta ja elämästä yleensä. Sarja avaa kuuntelijalleen näkökulmia siihen, millaista on olla nykypäivänä mies ja miten parisuhteessa päästään eteenpäin rankan kokemuksen jälkeen. Toisaalta siitä voi nauttia myös vain viihdyttävän kummallisena retkenä Nuccumatin maailmaan.   

Tänään julkaistava sarja koostuu kahdestatoista noin kymmenen minuutin mittaisesta jaksosta. Jaksot tulkitsee näyttelijä Tuomas Rinta-Panttila. Sarja julkaistaan samalla myös yhtenä e-kirjana. 

Kirjailija Sami Häkkinen asuu Helsingissä ja on kahden päiväkoti- ja kouluikäisen pojan isä. Idea Nuccumatista syntyi, kun hän lapsia nukuttaessaan kyllästyi pimeän lastenhuoneen tuijottamiseen ja alkoi leikkiä ajatuksillaan: mitä jos palovaroittimen vilkkuva valo olisikin osa tutun tontun menopeliä? 

Pian hän huomasi, ettei pohdikaan lasten tarinaa vaan aikuisten. Kirjailijan mukaan Nukkumatin tuominen aikuisten maailmaan osoittautui hedelmälliseksi alustaksi ”kaikenlaisille älyttömyyksille ja näkökulmille”. Nuccumatti-sarjan rääväsuinen tonttu heittää esikuvansa mukaan unihiekkaa lapsukaisille, mutta on muuten kaikkea muuta kuin alaikäisille sopiva satuhahmo.

Häkkinen työskentelee internetin ja digitaalisuuden parissa ja on kirjoittanut sekä työkseen että harrastuksekseen. Nuccumatti on hänen esikoisteoksensa.  

Storytel Original -äänikirjasarjat on kirjoitettu suoraan kuunneltaviksi. Suomen Storytel julkaisee kotimaisia ja käännettyjä Storytel Original -äänikirjasarjoja niin aikuisille kuin lapsille sekä podcasteja.

Sarjat ovat kuunneltavissa vain Storytel-kirjapalvelussa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa ja lehdistökuuntelut:
Kustannustoimittaja Meri Liukkonen
meri.liukkonen@storytel.com
Puh. 050 323 7984

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Storytel Oy
Storytel Oy
Hämeentie 19
00500 Helsinki

http://www.storytel.com

Storytel on yksi maailman johtavista äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalveluista, jonka visiona on tehdä maailmasta empaattisempi paikka tarinoiden kautta. Palvelu toimii älypuhelimelle tai tabletille ladattavan mobiilisovelluksen kautta ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden nauttia tarinoista rajattomasti missä ja milloin vain. Suomessa Storytelin valikoima kattaa yli 150 000 ääni- ja e-kirjaa.

Paitsi digitaalinen kirjapalvelu Storytel on myös kasvava kustannuskonserni. Storytelin kustannustoiminta muodostuu useista kustantamoista, kuten Norstedts, Gummerus Kustannus, Massolit, StorySide, Printz Publishing, People's Press, Rabén & Sjögren, B. Wahlströms ja Norstedts Kartor. Storytel julkaisee myös itse suoraan kuunneltaviksi kirjoitettuja Storytel Original -äänikirjasarjoja sekä podcasteja. Ruotsissa vuonna 2005 perustettu Storytel toimii tällä hetkellä 19 maassa ja sen pääkonttori on Tukholmassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Storytel Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme