Suomen Seniorihoiva Oy

Milja Hänninen ja Anni Siintola Suomen Seniorihoivan riveihin

Jaa
Suomen Seniorihoiva on nimittänyt Tampereen palvelukoordinaattoriksi Milja Hännisen ja pääkaupunkiseudun rekrytointikoordinaattoriksi Anni Siintolan.
Suomen Seniorihoivan rekrytointikoordinaattori Anni Siintola ja palvelukoordinaattori Milja Hänninen.
Suomen Seniorihoivan rekrytointikoordinaattori Anni Siintola ja palvelukoordinaattori Milja Hänninen.

Tampereella palvelukoordinaattorina aloittanut Milja Hänninen toimii paikallisena vastuuhenkilönä ja on koulutukseltaan sairaanhoitaja. Hänninen on aiemmin työskennellyt muun muassa kirurgian vuodeosastolla Hatanpään sairaalassa sekä Pirkankoivun vanhainkodissa. Hänninen on juuri valmistumassa jatko-opinnoistaan Tampereen ammattikorkeakoulusta, jossa suorittaa sosiaali- ja terveysalan johtamisen ylempää ammattikorkeakoulututkintoa.

Rekrytointikoordinaattoriksi pääkaupunkiseudulle nimitetty Anni Siintola on aikuiskasvatustieteiden maisteri. Siintolan tehtävänkuvaan yhtiön HR-tiimissä kuuluu työhakemusten vastaanotto ja käsittely rekrytointijärjestelmässä sekä haastattelut ja perehdytykset. Anni Siintola on aiemmin työskennellyt muun muassa Orionilla ja AVARN Securitylla.

- Toivotamme Miljan ja Annin lämpimästi tervetulleeksi Suomen Seniorihoivaan. Tampereen toimintamme on juuri käynnistynyt. Miljan kokemus sairaalamaailmasta ja ikääntyneiden hoidosta sekä hänen sosiaali- ja terveysalan johtamiskoulutuksensa luovat erinomaisen perustan Tampereen toimintojemme kehittämiseen, kertoo Suomen Seniorihoivan perustaja ja toimitusjohtaja Mika Suominen.

- Pääkaupunkiseudulla kasvumme on vahvaa.  Rekrytoimme aktiivisesti uusia avustajia ja hoitajia huolehtimaan asiakkaistamme. Anni on jo ehtinyt hankkia kannuksensa rekrytoinnin saralla ja saamme hänestä oivan vahvistuksen tiimiimme, Suominen jatkaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Suomen Seniorihoivan rekrytointikoordinaattori Anni Siintola ja palvelukoordinaattori Milja Hänninen.
Suomen Seniorihoivan rekrytointikoordinaattori Anni Siintola ja palvelukoordinaattori Milja Hänninen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Seniorihoiva Oy
Suomen Seniorihoiva Oy
Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki

010 324 9000https://suomenseniorihoiva.fi

Suomen Seniorihoiva Oy on täysin kotimainen hoiva-alan kasvuyritys, jonka tehtävänä on rikastaa senioreiden elämää. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja se toimii yhdeksällä eri paikkakunnalla työllistäen yli 100 hoiva-alan ammattilaisia. Yritys tuottaa luotettavia ja korkealuokkaisia avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Tulevaisuudessa yritys pyrkii olemaan merkittävä kotimainen sote-palveluiden tuottaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Seniorihoiva Oy

Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito laajenee valtakunnalliseksi29.9.2021 11:35:04 EEST | Tiedote

Kiireettömän kotihoidon edelläkävijänä tunnettu, jo vuosia pääkaupunkiseudulla toiminut Suomen Seniorihoiva avaa palvelunsa kaikkialle Suomeen. Asiakaslähtöiseen, läsnä olevaan ja kiireettömään ikäihmisille suunnattuun palveluun erikoistuneella yhtiöllä on nyt toimipisteet Espoossa, Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Uuden lanseerauksen myötä Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito tulee 1. lokakuuta 2021 lähtien saataville kaikkialle Suomeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme