Suomen Seniorihoiva Oy

Minna Seppälä Suomen Seniorihoivan rekrytointitiimiin

Jaa
Suomen Seniorihoiva on nimittänyt rekrytointikoordinaattoriksi Minna Seppälän 7.4.2021 alkaen. Seppälän monipuolinen kokemus sote-alasta tukee Suomen Seniorihoivan tavoitteita vastata jatkuvasti kasvavaan kysyntään.
Suomen Seniorihoivan rekrytointikoordinaattori Minna Seppälä.
Suomen Seniorihoivan rekrytointikoordinaattori Minna Seppälä.

Minna Seppälän tehtäviin Suomen Seniorihoivassa kuuluu koko rekrytointiprosessin läpivieminen aina työpaikkailmoituksen laatimisesta rekrytointiin asti sekä työnantajamielikuvan kehittäminen eri kanavissa. Seppälä on koulutukseltaan sosionomi ja tradenomi.

Seppälä on aiemmin työskennellyt henkilöstövuokrauksen tehtävissä Seure Henkilöstöpalveluissa toimien muun muassa sosiaali- ja terveydenhuollon varahenkilöstön esimiehenä. Seppälällä on kokemusta myös kotihoidosta niin kodinhoitajan kuin kotihoidon ohjaajankin rooleista.

- Toivotamme Minnan sydämellisesti tervetulleeksi Suomen Seniorihoivaan. Rekrytointi on meille erittäin tärkeä toiminto. Tuotamme palvelua ikäihmisten koteihin, ja meille on kunnia-asia vastata asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla, kertoo Suomen Seniorihoivan perustaja ja toimitusjohtaja Mika Suominen.

- Toimintamme pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla kasvaa voimakkaasti. Laajennamme samalla toimintaamme muualle Suomeen. Rekrytoimme jatkuvasti uusia avustajia ja hoitajia tuottamaan yksilöllistä hoivaa asiakkaillemme, Suominen jatkaa.

Minna Seppälä näki Suomen Seniorihoivassa mahdollisuuden hyödyntää osaamistaan sekä oppia uutta.

- Suomen Seniorihoivan lupaus tarjota ikäihmisille kiireetöntä hoivaa herätti kiinnostukseni. On ilo rekrytoida ihmisiä, kun heille voi kertoa, että asiakkaalle on aina aikaa, Seppälä iloitsee.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Suomen Seniorihoivan rekrytointikoordinaattori Minna Seppälä.
Suomen Seniorihoivan rekrytointikoordinaattori Minna Seppälä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Seniorihoiva Oy
Suomen Seniorihoiva Oy
Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki

010 324 9000https://suomenseniorihoiva.fi

Suomen Seniorihoiva Oy on täysin kotimainen hoiva-alan kasvuyritys, jonka tehtävänä on rikastaa senioreiden elämää. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja se toimii eri puolilla Suomea työllistäen yli 135 hoiva-alan ammattilaisia. Yritys tuottaa luotettavia ja korkealuokkaisia avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Tulevaisuudessa yritys pyrkii olemaan merkittävä kotimainen sote-palveluiden tuottaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Seniorihoiva Oy

Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito laajenee valtakunnalliseksi29.9.2021 11:35:04 EEST | Tiedote

Kiireettömän kotihoidon edelläkävijänä tunnettu, jo vuosia pääkaupunkiseudulla toiminut Suomen Seniorihoiva avaa palvelunsa kaikkialle Suomeen. Asiakaslähtöiseen, läsnä olevaan ja kiireettömään ikäihmisille suunnattuun palveluun erikoistuneella yhtiöllä on nyt toimipisteet Espoossa, Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Uuden lanseerauksen myötä Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito tulee 1. lokakuuta 2021 lähtien saataville kaikkialle Suomeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme