Alko Oy

MUISTUTUSKUTSU MEDIATILAISUUTEEN: Poimintoja kiinnostavimmista trendeistä vuonna 2023. Alkon trendikoosteen julkaisu 1.2. klo 9.00.

Jaa
Mistä juomatrendeistä ja muista alaa liippaavista ilmiöistä puhutaan vuonna 2023? Tervetuloa Alkon virtuaaliseen mediatilaisuuteen keskiviikkona 1.2. klo 9.00.

Tervetuloa virtuaaliseen mediatilaisuuteen, teemana kiinnostavimmat juomatrendit ja muut alaa liippaavat ilmiöt vuonna 2023! 

Aika: Keskiviikko 1.2. klo 9–9.40

Paikka: Virtuaalinen livelähetys. Tilaisuuden osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille tiistaina 31.1. sähköpostitse

Ilmoittautuminen: Ilmoittauduthan mediatilaisuuteen viimeistään tänään maanantaina 30.1. oheisen linkin kautta: Ilmoittautumislinkki

Voit jakaa kutsua eteenpäin myös omalle ruoka- ja juoma-alan verkostollesi.

Ohjelma

Mielenkiintoisimmat trendit aamussa esittelevät Alkon valikoima- ja hankintajohtaja Anu Koskinen sekä tuoteviestintäpäällikkö Anri Lindström.

Aamussa puhutaan niin trendaavista juomista, juomien satokausiajattelusta, vastuullisemmista valinnoista ja hyvinvoinnista kuin siitä, mitä juomien pakkausmaailmassa tapahtuu.

Tilaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus haastatella niin Anua kuin Anria. Voit varata haastatteluajan jo etukäteen sähköpostitse osoitteesta viestinta@alko.fi

Osoitelähde

STT:n osoiterekisteri, Meltwaterin osoiterekisteri sekä Alkon oma mediapruuviosoiterekisteri.

Alkon tietosuojakäytänteet ovat kuvattu osoitteessa www.alko.fi/rekisteriselosteet

Yhteyshenkilöt

Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 373 myymälää, yli 140 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2021 Alkon liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 55 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme