Naantalin kaupunkiNaantalin kaupunkiNaantalin kaupunkiNaantalin kaupunki

Naantalin asuntomessualueen tonttihaku alkaa

Jaa

Asuntomessualue Lounatuulen tonttihaku käynnistyy tänään Naantalin kaupungintalolla järjestettävän infotilaisuuden merkeissä.

Tilaisuuteen on ilmoittautunut sekä yksityisiä ihmisiä että rakennusliikkeiden ja talotehtaiden edustajia kuulemaan hakuprosessista, haettavista tonteista sekä rakennustapaohjeista. Tonttihaku päättyy lokakuun lopussa, jonka jälkeen alkaa hakemusten arviointi. Päätökset ensimmäisten tonttien luovutuksesta pyritään tekemään vuoden 2020 alussa. Rakentamisen voi aloittaa syyskuussa 2020.

Tietoa tonteista, hinnoista sekä rakentamiseen liittyvistä asioista löytyy Naantalin kaupungin verkkosivuilta naantali.fi/asuntomessut.

 

Suunnitelmien laatu ratkaisee

Kiinteähintaiset asuntomessutontit luovutetaan hakemusten perusteella. Kohteiden suunnittelussa pitää huomioida Naantalin asuntomessujen rakentamisen teemat, joista tärkein on ainutlaatuinen saariston luonto. Lounatuuleen toivotaan ratkaisuja, jotka sopivat mahdollisimman hyvin rakennuspaikkaansa. Muita teemoja ovat energiainnovatiivisuus, terveellisyys ja turvallisuus. Rakentajat valitsee Naantalin kaupungin asiantuntijoista ja Osuuskunta Suomen Asuntomessujen edustajista koostuva laaturyhmä.

Asuntomessutoimisto avattu kaupungintalolla

Kaupungintaloon avattiin elokuussa asuntomessutoimisto, joka palvelee ja auttaa kaikissa Naantalin asuntomessuihin liittyvissä asioissa. Samalla asuntomessutiimi sai vahvistusta, kun Nina Hietala siirtyi kaupungin viestinnän tehtävistä asuntomessujen projektikoordinaattoriksi. Asuntomessutoimistoon voi varata ajan keskustelulle tai tulla piipahtamaan myös aikaa varaamatta.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Timo Tirri, 050 410 4005, timo.tirri@naantali.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Naantalin kaupunki
Naantalin kaupunki
PL 43
21101 Naantali

02 4345 111http://www.naantali.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Naantalin kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme