Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Navigate 2022 –tapahtumaan tulvii verkostoitumaan merenkulkualan ammattilaisia yli kahdestakymmenestä maasta

Jaa
Jo seitsemäs merenkulkualan ja merilogistiikan ammattilaistapahtuma järjestetään Turun Messukeskuksessa 1.– 2.6.2022. Navigate 2022 koostuu messutapahtumasta, kansainvälisestä konferenssiohjelmasta, puheista ja paneelikeskusteluista. Mukana myös kansainvälinen, jo yhdeksännen kerran järjestettävä Intelligence Hunt talent-kilpailu sekä Turku Businessregionin järjestämä Matchmaking, messujen sisäinen verkostoitumistapahtuma.
Navigaten sisäinen Matchmaking-tapahtuma laittaa asiantuntijat minglaamaan. Kuva: Jere Satamo
Navigaten sisäinen Matchmaking-tapahtuma laittaa asiantuntijat minglaamaan. Kuva: Jere Satamo

Joka toinen vuosi järjestettävä maritime-alan ammattilaiset yhteenkokoava Navigate järjestetään ensi viikolla 1. – 2.6. Turun Messukeskuksessa. Navigate on ennen kaikkea merenkulkualan, meriteollisuuden sekä näiden sidosryhmien verkostoitumistapahtuma. Messut toimivat foorumina, jossa alan ihmiset voivat kohdata ja tutustua vanhoihin ja uusiin tuttavuuksiin.

Verkostoitumista monin keinoin

Navigate 2022 vastaa verkostoitumisen tarpeeseen vastaa monessa muodossa. Näytteilleasettajat voivat tutustua toistensa liiketoimintaan ja yhteistyömahdollisuuksiin messuhalleissa yritysten omilla messuosastoilla.

Lisäksi messujen sisäinen Matchmaking-piste antaa tilaisuuden tutustua uusiin tuttavuuksiin tarkemmin ytimekkäiden lähitapaamisten muodossa. Meriteollisuuteen ja maritimeen liittyvien alojen yritysten edustajat voivat rekisteröityä verkostoitumissessioihin, ja varata aikoja toisilta rekisteröityneiltä. Matchmakingin järjestämisestä vastaa Olli Mankonen Turku Businessregionista. Matchmaking-tapahtumaan ilmoittautuminen päättyy 30.5.

Navigaten näytteilleasettajille järjestetään myös yksityinen iltajuhla Ruissalon Telakalla, jossa verkostoitumista voi jatkaa vielä illan hämärtyessä.

“Odotamme Navigate-tapahtumaa todella innoissamme. On upeaa nähdä jälleen verkostoitumista näin laajasti tapahtuma-alan avautumisen jälkeen,” sanoo messujen projektipäällikkö Anniina Jokinen.

Monipuolinen puhujakunta tarttuu ratkaisuhenkisesti vaikeisiin aiheisiin

Johtavana teemana merenkulun kestävä kehitys. Messuilla käsitellään ammattilaisten parissa ajankohtaisia, paljon puhuttavia aiheita, kuten energiatehokkuutta, uusia digitaalisia innovaatioita ja paneeleissa keskustellaan myös tulevaisuuden matkustajaliikenteestä, joka on kokenut pandemiavuosina ainakin väliaikaisen muodonmuutoksen. Koko maailmaa koskevaa konttipulaa ja rahtihintojen heilahteluita käsitellään niin ikään kahdessa eri paneelissa eri näkökulmista.

Messujen ympärille on koottu puoleensavetävä konferenssiohjelma. Monipuolinen, kansainvälinen puhujakunta tuo esiin sekä innovaatioita, että tarttuu ratkaisuhenkisesti globaaleihin merenkulun haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Puhujia kahden päivän aikana on yli kuusikymmentä ja he tulevat kahdestakymmenestä eri maasta. Monet heistä yrityksineen ovat myös näytteilleasettajan roolissa. Kaikki puhujat edustavat oman organisaationsa johtoa ja/tai ovat alansa huippuasiantuntijoita.  

Näytteilleasettajien toiveesta ohjelman kansainvälisyyttä lisätty

Vuonna 2020 Navigatessa oli yli kaksisataa näytteilleasettajaa. Tuottajaosapuolet uskovat tulevien messujen kasvavan voimakkaasti, sillä lisätty kansainvälisyys luo tapahtumaan nostetta. Tänä vuonna odotetaan myös runsasta osallistujamäärää, sillä tapahtuma-ala on piristynyt pitkän tauon jälkeen.

“Merenkulku on globaali toimiala. Sen vuoksi myös Navigate-messujen tulee kansainvälistyä nyt rajusti. Myös kotimaisten näytteilleasettajien markkinat ovat usein maailmalla ja näin laajennamme heidän asiakaskuntaansa uusilla kohtaamisilla. Mahdollisuutemme luoda tästä Suomen johtava merenkulun ja logistiikan messu ja kasvaa merkittäväksi pohjoismaiseksi ja Euroopan alueen yhdeksi kiinnostavimmista merenkulun ja logistiikan messuista ovat erinomaiset.” kertoo ohjelmajohtaja Ulla Keino tyytyväisenä.

PR-yhteistyö kukkii niin ikään merten takaisella vahvistuksella. Lontoolainen Wake Media, joka on erikoistunut merenkulkualan promootioon tekee tiivistä yhteistyötä SeaFocuksen kanssa.

Lisätiedot ja haastattelut:

Projektipäällikkö Anniina Jokinen, Turun Messukeskus,

anniina.jokinen@turunmessukeskus.fi

p. 044 0911808

Lisämateriaalipyynnöt: 

Viestintäpäällikkö, tina.salminen@turunmessukeskus.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Navigaten sisäinen Matchmaking-tapahtuma laittaa asiantuntijat minglaamaan. Kuva: Jere Satamo
Navigaten sisäinen Matchmaking-tapahtuma laittaa asiantuntijat minglaamaan. Kuva: Jere Satamo
Lataa
Navigate-logo, Turun Messukeskus
Navigate-logo, Turun Messukeskus
Lataa
Kuva: Jere Satamo
Kuva: Jere Satamo
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus
Messukentänkatu 9-13
20210 Turku

Vaihde (02) 337 111https://www.turunmessukeskus.fi

Turun Messukeskus Oy on messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys, jonka liiketoimintaan kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Ajoneuvomatkailu on nyt matkailutrendien aallonharjalla – uutuudet esillä Turun Caravan Show´ssa17.4.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Matkailuajoneuvoilla matkustamisesta on tullut entistä suositumpaa viime vuosina. Riippumaton ja vapaa matkustusmuoto kiinnostaa nyt yhä useampaa, myös nuoria aikuisia. Turun Messukeskuksessa 21.-23.4.2023 järjestettävässä Caravan Show -tapahtumassa esitellään niin vuoden 2023 uutuusmatkailuajoneuvoja ja -vaunuja kuin vaihtokalustoakin. Messuviikonlopun ajankohtainen ohjelma pureutuu kotimaan matkailuun.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme