BDO Oy

Nimitysuutinen: BDO:lle kuusi uutta osakasta

Jaa
BDO on saanut kuusi uutta osakasta.

BDO on saanut kuusi uutta osakasta 1. syyskuuta 2021 alkaen. Manu Auhto, Risto Kiviranta, Urpo Pirilä, Kaj Riska ja Seppo Suontausta kutsuttiin osakkaiksi samalla, kun he siirtyivät BDO:lle kuun alussa toteutuneen RSM Finlandin yritysoston myötä. Osakkaaksi on kutsuttu myös Jouni Honka-aho, joka on työskennellyt BDO:lla vuodesta 2018. 

  • OTK Manu Auhto on erikoistunut erityistarkastuksiin, insolvenssitilanteisiin sekä konkurssien ja yrityssaneerausten juridisiin kysymyksiin.
  • Jouni Honka-aholla on pitkä ja laaja kokemus siirtohinnoitteluun liittyvistä kysymyksistä aina toimitusketjujen suunnittelusta vaativiin monikansallisiin verotuksen tilanteisiin. Lisäksi Jouni on erikoistunut kuntaomisteisten yhtiöiden kilpailuneutraliteettikysymyksiin.
  • Risto Kivirannan, OTM, KLT ydinosaamista on yritysten ja omistajayrittäjien verotus sekä yhtiöoikeus. Hän on suunnitellut ja toteuttanut useita yritys- ja omistusjärjestelyjä. Lisäksi hänellä on laaja-alainen kokemus transaktioiden verokysymyksistä.
  • Urpo Pirilällä on pitkä kokemus kotimaisista ja kansainvälisistä yritysjärjestelyprojekteista. Hän on erikoistunut erityisesti due diligence -tutkimuksiin, yritysten talousanalyyseihin ja liiketoimintojen tervehdyttämiseen. Lisäksi hän on toiminut yli 25 vuotta johtotehtävissä kansainvälisissä korkean teknologian yrityksissä.
  • KHT Kaj Riskalla on pitkä kokemus kotimaisten keskisuurten ja perheyritysten, kansainvälisten sekä listattujen yhtiöiden tilintarkastuksesta. Hän toimi tilintarkastusliiketoiminnan johtajana RSM Finlandilla 3,5 vuotta. Kajn erityisosaamista on myös kansainvälinen kirjanpito (IFRS & US GAAP), finanssioikeus ja yhtiöoikeus.
  • Seppo Suontaustalla on pitkä kokemus eri kokoisten ja useiden toimialojen yritysten tilintarkastuksesta, erityistarkastuksesta, yritysjärjestelyistä ja muista tarkastus- ja konsultointitehtävistä. Laajin erityisosaaminen hänellä on saneeraus- ja konkurssimenettelyyn liittyvissä eritystarkastuksissa, joissa hän on toiminut vastuunalaisena tarkastajana yli 1500 toimeksiannossa. Lisäksi Seppo on toiminut toimitusjohtajana kahdessa tilintarkastusyhteisössä.

-  Toivotamme kaikki uudet osakkaat lämpimästi tervetulleiksi! Heistä jokainen on oman erikoisalansa pitkän linjan kokenut huippuosaaja. Lisäksi he ovat BDO:n yhteisen toimintatavan mukaisesti sitoutuneet laadukkaiden palvelujen ja erityisen hyvän asiakaspalvelun tarjoamiseen. Uudet osakkaamme tulevat myös olemaan avainrooleissa palvelutarjontamme ja liiketoimintamme jatkuvassa kehittämisessä, sanoo BDO:n toimitusjohtaja Taneli Mustonen.

Uusien nimitysten myötä BDO:n osakkaiden määrä nousee 28:een. Kaikki BDO:n osakkaat ovat aktiivisesti mukana yhtiön toiminnassa.


- Haluamme myös jatkossa kutsua osakkaiksi ansioituneita työntekijöitämme mahdollistamaan tavoitteidemme ja unelmiemme saavuttamista, Taneli Mustonen kertoo.

Tietoa BDO:sta

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvonantopalveluja yrityksille, julkissektorin organisaatioille ja muille yhteisöille. Palvelemme asiakkaitamme yli 91 000 asiantuntijamme voimin 167 maassa, Suomessa meitä on noin 300.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.BDO:n uudet osakkaat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taneli Mustonen, KHT
toimitusjohtaja, partner
taneli.mustonen@bdo.fi
puh. 044 033 3263


Tiina Lind, KHT, JHT
hallituksen puheenjohtaja, partner
tiina.lind@bdo.fi
puh. 040 528 2159

Kuvat

Lataa
Manu Auhto, OTK, partner
Manu Auhto, OTK, partner
Lataa
Jouni Honka-aho, partner
Jouni Honka-aho, partner
Lataa
Risto Kiviranta, OTM, KLT, partner
Risto Kiviranta, OTM, KLT, partner
Lataa
Urpo Pirilä, partner
Urpo Pirilä, partner
Lataa
Kaj Riska, KHT, partner
Kaj Riska, KHT, partner
Lataa
Seppo Suontausta, partner
Seppo Suontausta, partner
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

BDO Oy
BDO Oy
Vattuniemenranta 2
00210 HELSINKI

020 743 2920http://www.bdo.fi

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvonantopalveluja yrityksille, julkissektorin organisaatioille ja muille yhteisöille. Palvelemme asiakkaitamme yli 91 000 asiantuntijamme voimin 167 maassa, Suomessa meitä on noin 300.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BDO Oy

Kolme vuosikymmentä välittämistä, vastuullisuutta ja varmentamista – BDO 30 vuotta Suomessa17.6.2022 09:30:00 EEST | Tiedote

BDO on 30 vuoden aikana kasvanut yhden miehen tilintarkastustoimistosta Suomen viidenneksi suurimmaksi tilintarkastusta ja muita talouden ja hallinnon asiantuntijapalveluja tarjoavaksi yritykseksi. Yritys elää ja kehittyy toimialan ja maailman muutosten mukana. Tilintarkastajien merkitys hyvinvointiyhteiskuntamme luottamuspohjan rakentajana kasvaa, kun vastuullisuus ja sen varmentaminen tulevat yhä tärkeämmäksi osaksi yritysten ja yhteiskunnan toimintaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme