Vetter Communications Oy

Ohjelmistoyhtiö PiiMegan palvelut siirtyvät Pinjan brändin alle

Jaa

Pinja jatkaa voimakasta rekrytointiaan myös Oulun alueella ja tähtää teollisuuden kansainvälisille ohjelmistomarkkinoille.

Pinjan toimitusjohtaja Veli-Matti Nurminen ja PiiMegan toimitusjohtaja Vesa-Pekka Palokangas Pinjan brändin äärellä. Kuva: Pinja Marketing
Pinjan toimitusjohtaja Veli-Matti Nurminen ja PiiMegan toimitusjohtaja Vesa-Pekka Palokangas Pinjan brändin äärellä. Kuva: Pinja Marketing

Tästä päivästä lähtien PiiMegan palvelut tarjotaan digitalisaatioon erikoistuneen Pinjan brändin alta. Pinjan toimitusjohtaja Veli-Matti Nurminen iloitsee tuoreen uudistuksen tuomasta synergiasta yhtiön tuotteille, palveluille ja näkyvyydelle. “Palveluiden yhdistämisen ja konseptoinnin avulla saamme jatkossa tarjottua asiakkaillemme entistäkin selkeämpiä ja yhtenäisempiä kokonaisuuksia, parempaa palvelua ja tehokkaampia kokonaisratkaisuja – niin kotimaassa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla.”

Pinjan brändin alla tarjotaan nyt PiiMegan nimellä aiemmin tunnettuja metsäteollisuuden toimitusketjun, verkkokaupan ja toiminnanohjauksen digitalisaatioon liittyviä ohjelmistoratkaisuja. ”PiiMega on vienyt suomalaisen metsäteollisuuden osaamista IT-muodossa maailmalle jo pidemmän aikaa. Nyt kansainvälisen kasvun suunta ja tarjooma vahvistuvat entisestään kaikilla ratkaisualueilla”, PiiMegan toimitusjohtaja Vesa-Pekka Palokangas toteaa. ”Lisäksi pääsemme jatkamaan entistä paremmin alueellista työllistämistä, sillä Pinja kasvattaa toimintaansa vahvasti ja tosissaan.”

Pinja työllistää tällä hetkellä noin 550 henkilöä, joista nykyään jo 120 Oulun alueella. ”Meille on ollut kunnia-asia saada hienoja ohjelmistotuotteita, mahtavia asiakkaita ja osaavia ohjelmistokehittäjiä liittymään vahvasti kasvavaan Pinjan tarinaan. Oulu on meille alueena erittäin houkutteleva kasvun mahdollistaja. Yhteisen tekemisen myötä Pinjan brändi kirkastuu entisestään myös työnhakijoiden suuntaan”, Veli-Matti Nurminen kertoo. 

Taustalla PiiMegan liiketoiminnan siirtymisessä Pinjan brändin alle on elokuussa 2020 toteutunut yrityskauppa. Tämä oli Pinjalle kahdeksas yrityskauppa viimeisen kolmen vuoden aikana. Yhtiön Oulun alueella olleet toimistot yhdistettiin vuoden alussa yhteisiin toimitiloihin Kempeleeseen. 

Pinjan kansainvälisen liiketoiminnan osuus on voimakkaassa kasvussa, ja yhtiö palvelee johtavia teollisuus- ja yritysasiakkaita sekä organisaatioita yli 30 maassa. Pinja on merkittävä toimija teollisuuden uudistajana ja digitaalisen yhteiskunnan rakentajana. Yhtiö on markkina-alueensa johtava SaaS-ohjelmistoratkaisujen tuottaja valikoiduissa teollisuuden ohjelmistotuotteissa, muun muassa metsäteollisuudessa ja valmistavassa teollisuudessa.
 
Pinja lyhyesti: 

Pinja on kumppanisi digitalisaatioon ja teollisuuden uudistamiseen. Olemme kumppani toimintaa tehostavien ratkaisuiden ja uusien digitaalisten liiketoimintamallien hyödyntämiseen koko niiden elinkaarella konsultoinnista ylläpitoon. Asiakkaamme ovat teollisuuden sekä digitaalisen yhteiskunnan toimijoita, jotka haluavat hyödyntää teknologiaa ja uusia liiketoimintamalleja kilpailijoitaan nopeammin ja tehokkaammin. Olemme vastuullinen toimija. Tehostamalla asiakkaidemme toimintaa autamme heitä kestävämpään liiketoimintaan maailmassa, joka tarvitsee vastuullisia ratkaisuja nyt enemmän kuin koskaan. Pinja työllistää noin 550 henkilöä, jotka palvelevat johtavia suomalaisia teollisuus- ja yritysasiakkaita sekä kansainvälisiä organisaatioita yli 30 maassa. Kasvamme voimakkaasti ja liikevaihtomme vuonna 2021 on noin 55 miljoonaa euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot & haastattelut:

Veli-Matti Nurminen
CEO Pinja Group Oy
veli-matti.nurminen@pinja.com
+358 50 385 9911

Vesa-Pekka Palokangas
Managing Director PiiMega Oy
vesa-pekka.palokangas@pinja.com
+358 400 587 557

Kuvat

Pinjan toimitusjohtaja Veli-Matti Nurminen ja PiiMegan toimitusjohtaja Vesa-Pekka Palokangas Pinjan brändin äärellä. Kuva: Pinja Marketing
Pinjan toimitusjohtaja Veli-Matti Nurminen ja PiiMegan toimitusjohtaja Vesa-Pekka Palokangas Pinjan brändin äärellä. Kuva: Pinja Marketing
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vetter Communications Oy
Vetter Communications Oy
Kuninkaankatu 30 A, 2. krs
33200 TAMPERE

http://www.vetter.fi

Vetter Communications Oy on tamperelainen viestintätoimisto, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluja yritysmaailman viestintä- ja mediatiedotustarpeisiin suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, saksaksi, espanjaksi, ranskaksi ja italiaksi. 


Yhtiö osallistuu monipuolisesti myös operatiiviseen toimintaan asiakkaidensa kansainvälisissä suhteissa, ja viestintää hoidetaan luonnollisena osana asiakkaiden myyntiprosessia.

Asiakkaina on liike-elämän toimijoita monelta eri sektorilta, muun muassa kotimaisia ja kansainvälisiä IT-taloja, tekniikan ja teollisuuden toimijoita, asianajotoimistoja, ilmailualan edustajia sekä kulttuurialan toimijoita.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vetter Communications Oy

Yhteispohjoismaalainen työelämätutkimus nostaa esiin Suomen vahvuudet työmarkkinoilla – palkankorotusten osalta Suomi muita heikompi20.6.2022 08:00:00 EEST | Tiedote

Työvoimanhallinnan markkinajohtaja Quinyx on julkaissut vuosittaisen Vuorotyöläisten arki -tutkimuksensa, jossa tarkasteltiin myös suomalaisen vuorotyöarjen motivaatiotekijöitä. Tutkimuksessa Suomi sijoittui kärkeen työelämän joustavuudessa, mutta silti joka toinen vuorotyöläisistä aikoo irtisanoutua seuraavan kahden vuoden aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme