McDonald's

Oulun Kaakkurin uusi McDonald’s-ravintola avautuu 28.8.

Jaa

McDonald’s avaa uuden ravintolan Oulun Kaakkuriin perjantaina 28. elokuuta klo 10. Paikallisena yrittäjänä aloittaa Ari Taivalsaari.

Kuvassa vasemmalta Tomi Mustonen, Petri Linninen, Pyry Liedes ja Ari Taivalsaari.
Kuvassa vasemmalta Tomi Mustonen, Petri Linninen, Pyry Liedes ja Ari Taivalsaari.

McDonald’sin uusin ravintola avautuu Oulun Kaakkuriin 28. elokuuta klo 10. Vilkkaan nelostien varteen Kaakkurin kauppa-alueelle avautuva ravintola palvelee asiakkaita vuorokauden ympäri osoitteessa Kaakkurinkulma 4.

”Oulun Kaakkurin ravintola tuo toivottua täydennystä McDonald’s-tarjontaan Oulussa. Ravintola on loistava esimerkki McDonald’s-ravintolasta, jollaisia haluamme avata lisää tulevaisuudessa. Toivotan Arille ja hänen koko tiimilleen onnea ja menestystä”, kommentoi Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

Oulun Kaakkurin ravintolaa luotsaa yrittäjä Ari Taivalsaari, joka palkkaa uuteen ravintolaansa 50 uutta työntekijää.

”Olen todella tyytyväinen, että pääsemme avaamaan uuden McDonald’s-ravintolan Ouluun. Tämän laajentumisen on mahdollistanut upea tiimimme, josta haluan erityisesti nostaa esille Kaakkurin ravintolapäällikön Pyry Liedeksen, Oulun ja Rovaniemen alueen kenttäpäällikön Tomi Mustosen sekä liiketoimintajohtaja Petri Linnisen. He ovat osallistuneet kanssani tiiviisti Oulun Kaakkurin ravintolan avauksen valmisteluun, ja he toimivat myös Kaakkurin ravintolan operatiivisena johtona”, sanoo Taivalsaari.

”Pyryllä, Tomilla, Petrillä ja minulla on kaikilla taustalla lähes koko aikuisiän kestänyt McDonald’s- ura. Yhteensä meille on kertynyt työvuosia McDonald’sissa lähes 75”, jatkaa Ari Taivalsaari.

Oulun Kaakkurin McDonald’sista löytyvät digitaaliset tilauskioskit ja pöytiintarjoilu. Myös autokaista palvelee asiakkaita. Oulun alueen muut McDonald’s-ravintolat sijaitsevat Oulun Limingantullissa ja Rotuaarilla sekä Kempeleessä.

Kaakkurin ravintola-avauksen myötä Taivalsaari omistaa 13 McDonald’s-ravintolaa kahdeksalla eri paikkakunnalla. Hänen omistuksessaan ovat Oulun, Kempeleen, Rovaniemen, Jyväskylän, Kuopion, Joensuun, Lahden ja Hollolan McDonald’s-ravintolat. Taivalsaaren ravintolat työllistävät yli 600 työntekijää, ja liikevaihtoa ravintoloille kertyy yli 35 miljoonaa euroa vuodessa.

Yhteyshenkilöt

McDonald’s-yrittäjä Ari Taivalsaari, puh. +358 40 715 9900, ari.taivalsaari (at) fi.mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Kuvassa vasemmalta Tomi Mustonen, Petri Linninen, Pyry Liedes ja Ari Taivalsaari.
Kuvassa vasemmalta Tomi Mustonen, Petri Linninen, Pyry Liedes ja Ari Taivalsaari.
Lataa
Yrittäjä Ari Taivalsaari
Yrittäjä Ari Taivalsaari
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 205,8 M€ vuonna 2019. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna lähes 7 %. Ravintoloista 55 eli yli 83 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Happy Meal -linnunpöntöt tarjoavat turvaa yli 1400:lle lintuperheelle11.8.2020 10:00:00 EESTTiedote

McDonald’s käynnistää 13. elokuuta yhdessä BirdLife Suomen kanssa kolopesijöiden suojelua tukevan kampanjan. McDonald’s jakaa Happy Meal -aterian ostajille yli 1 400 itsekoottavaa Happy Meal -linnunpönttöä ja tukee lisäksi lintujen suojelua lahjoittamalla BirdLife Suomelle 10 000 euroa. Linnunpöntöt ovat jaossa lauantaina 26. syyskuuta jokaisessa Suomen McDonald’s-ravintolassa 20 ensimmäiselle Happy Meal -aterian ostajalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme