McDonald's

Oulun Limingantullin McDonald’s-ravintola avautuu täysin uudistuneena

Jaa

McDonald’s-ravintola Oulun Limingantullissa uudistettiin sisältä ja ulkoa noin kuukauden kestävän laajamittaisen remontin aikana. Elokuussa 20 vuotta täyttänyt ravintola avaa ovensa asiakkailleen 8. lokakuuta ja aloittaa remontin myötä pöytiintarjoilun.

Yrittäjä Ari Taivalsaaren omistama Oulun Limingantullin McDonald’s-ravintola oli suljettuna syys- ja lokakuussa laajan remontin vuoksi. Ravintolassa aloitetaan pöytiintarjoilu, kun täysin uudistunut ravintola avaa ovensa asiakkaille perjantaina 8. lokakuuta klo 10.

Mittavan remontin yhteydessä ravintolaan asennettiin uudet digitaaliset tilauskioskit, ja ravintolasali sai täysin uuden ilmeen. Tilauskioskien avulla asiakkaat voivat valita haluamansa tuotteet, tilata ja maksaa tilauksensa digitaalisilta näytöiltä. Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan jatkossa aina heti tilauksen jälkeen ja tarjoillaan suoraan pöytään.

Remontin myötä myös autokaistan asiakkaita pystytään palvelemaan entistä sujuvammin autokaistalle asennettujen uusien digitaalisten menutaulujen ja toisen tilauspisteen avulla.

Ravintolaa myös laajennettiin remontin yhteydessä, jonka myötä ravintolaan tuli lisää asiakaspaikkoja. Keittiötilojen laajennus mahdollistaa uusien tuotantolinjojen avaamisen, mikä nopeuttaa ravintolan palvelua entisestään. Myös ravintolan julkisivut ja piha-alueet uusittiin ja ravintolaan rakennettiin uusi piharakennus.

”Olemme erittäin innoissamme aloittamassa työt täysin uudistetussa ravintolassa. Limingantullin Mäkkäri on ehtinyt 20 toimintavuotensa aikana tulla hyvin tutuksi monille oululaisille. Uudistus oli sisällöltään yksi koko ketjun laajimpia Suomessa. Olemme nyt uudistaneet Oulun ja Kempeleen alueen kaikki ravintolat kuluneen puolentoista vuoden aikana. Lisäksi vuoden takainen Kaakkurin ravintolan avaus oli hyvä lisäys Oulun seudun ravintolaverkostoomme. Ensi vuonna pohjoisen Suomen McDonald’s-kanta kasvaa vielä entisestään, kun Tornioon avataan kesän aikana uusi autoravintola”, sanoo yrittäjä Ari Taivalsaari.

Taivalsaari on Suomen suurin McDonald’s-yrittäjä kaikkiaan 13 ravintolallaan.

McDonald’s jatkaa Suomessa ravintoloidensa kehittämistä yhdessä yrittäjiensä kanssa. Oulun Limingantullin McDonald’s-ravintola on jo 57. Suomen McDonald’s-ravintola, josta löytyvät digitaaliset tilauskioskit.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Yrittäjä Ari Taivalsaari, puh. 040 715 9900, ari.taivalsaari (at) fi.mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. 040 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 65 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 55 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 12. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme