McDonald's

Oulun Limingantullin McDonald’s-ravintola uudistuu täysin ja aloittaa pöytiintarjoilun

Jaa

McDonald’s-ravintola Oulun Limingantullissa sulkeutuu reilun kuukauden kestävän remontin ajaksi maanantaina 30.8.2021. Tässä kuussa 20 vuotta täyttävän ravintolan sisustus uudistuu remontissa kokonaan, ja remontin myötä ravintolaan saadaan aiempaa enemmän asiakaspaikkoja. Remontin valmistuttua ravintolassa aloitetaan myös pöytiintarjoilu.

Remontissa Oulun Limingantullin McDonald’s-ravintola saa täysin uuden ilmeen, ja sinne asennetaan digitaaliset tilauskioskit. Tilauskioskien avulla asiakkaat voivat valita haluamansa tuotteet, tilata ja maksaa tilauksensa digitaalisilta näytöiltä. Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan heti tilauksen jälkeen ja tarjoillaan suoraan pöytään.

Remontin jälkeen myös autokaistan asiakkaita pystytään palvelemaan entistä sujuvammin autokaistalle asennettavien uusien digitaalisten menutaulujen ja toisen tilauspisteen avulla.

Ravintolaa myös laajennetaan remontin yhteydessä, joten se saa samalla lisää asiakaspaikkoja. Keittiötilojen laajentaminen mahdollistaa uusien tuotantolinjojen avaamisen, mikä nopeuttaa ravintolan palvelua entisestään. Myös ravintolan julkisivut uusitaan.

”Limingantullin Mäkkäri on ehtinyt 20 toimintavuotensa aikana tulla hyvin tutuksi monille oululaisille. Nyt toteutettava uudistus on sisällöltään yksi koko ketjun laajimpia Suomessa. Remontin ansiosta pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisemman ja nykyaikaisemman ravintolakokemuksen sekä palvelemaan yhä isompaa asiakasjoukkoa. Odotamme jo innolla täysin uudistuneen ja modernisoidun ravintolan avaamista”, sanoo McDonald’s-yrittäjä Ari Taivalsaari.

Oulun Limingantullin McDonald’s-ravintola on jo 57. Suomen McDonald’s-ravintola, josta löytyvät digitaaliset tilauskioskit.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

McDonald’s-yrittäjä Ari Taivalsaari, puh. 040 715 9900, ari.taivalsaari (at) fi.mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. 040 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 65 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 55 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 12. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme