Oulun yliopisto

Pääjohtaja Erkki Liikanen puhuu Talousfoorumissa Oulun yliopistossa 20.2.

Jaa

Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen puhuu Martti Ahtisaari Instituutin järjestämässä Talousfoorumissa tiistaina 20.2.2018 Oulun yliopistossa.

Talousfoorumi pidetään Oulun yliopiston Saalastinsalissa (Oulun yliopiston päärakennus, Pentti Kaiteran katu 1, Linnanmaa) klo 14.30–16.30.

Liikanen tarkastelee suomalaisen yhteiskunnan ja talouden menestystekijöitä ja kipupisteitä Suomen historian, nykyisyyden ja tulevaisuuden näkökulmasta.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sauli Sohlo, varajohtaja, Martti Ahtisaari Instituutti, p. 040 5155 745, sauli.sohlo@oulu.fi
Anna-Maria Hietapelto, viestintäasiantuntija, p. 0294 484096, anna-maria.hietapelto@oulu.fi

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000http://www.oulu.fi/yliopisto/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

SECREDAS-hanke kehittää varmoja ja turvallisia automaattisia järjestelmiä25.6.2018 09:37Tiedote

Uudessa laajassa eurooppalaisessa SECREDAS-hankkeessa rakennetaan referenssiarkkitehtuuria varmoille ja turvallisille automaattisille järjestelmille. Hankkeessa keskitytään autoteollisuuteen, raideliikenteeseen ja yksilölliseen terveydenhoitoon. Niissä kaikissa edellytetään korkeaa toimintavarmuutta ja turvallisuutta, ja niihin kuuluvia teknologioita ovat muun muassa tutkajärjestelmät sekä ajoneuvon ja infrastruktuurin väliset ja ajoneuvojen sisäiset verkot.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme