Oulun yliopisto

Pääjohtaja Erkki Liikanen puhuu Talousfoorumissa Oulun yliopistossa 20.2.

Jaa

Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen puhuu Martti Ahtisaari Instituutin järjestämässä Talousfoorumissa tiistaina 20.2.2018 Oulun yliopistossa.

Talousfoorumi pidetään Oulun yliopiston Saalastinsalissa (Oulun yliopiston päärakennus, Pentti Kaiteran katu 1, Linnanmaa) klo 14.30–16.30.

Liikanen tarkastelee suomalaisen yhteiskunnan ja talouden menestystekijöitä ja kipupisteitä Suomen historian, nykyisyyden ja tulevaisuuden näkökulmasta.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sauli Sohlo, varajohtaja, Martti Ahtisaari Instituutti, p. 040 5155 745, sauli.sohlo@oulu.fi
Anna-Maria Hietapelto, viestintäasiantuntija, p. 0294 484096, anna-maria.hietapelto@oulu.fi

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000http://www.oulu.fi/yliopisto/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

Seksuaalinen häirintä yleistä alakouluikäisten kesken10.2.2018 02:02Tiedote

Lasten välinen seksuaalinen häirintä on yleistä. Se voi olla näkyvää, mutta myös hienovaraista ja sitä voi esiintyä sekä tyttöjen ja poikien keskinäisissä että sukupuolten välisissä suhteissa. Häirintä kietoutuu usein kaveruuteen, seurustelunomaisiin suhteisiin tai tyttönä tai poikana olemisen paineisiin. Lasten vertaissuhteissa tapahtuvaa häirintää ei ole helppo tunnistaa, sillä se on usein voimallinen sekoitus jännitystä ja jäynää tai hauskuutta ja harmia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme