Helsingin yliopistoHelsingin yliopisto

Päivitä tietosi Venäjästä "A Global Look at Russia" -iltapäiväseminaarissa 23.8.

Jaa

Venäjä-tutkimuksen kansainväliset vieraat päivittävät tietosi USA-Venäjä-suhteista, urheilun ja autoritaarisen hallinnon kytköksistä ja Venäjän naapureiden kehityksestä.

“A Global Look at Russia: Regional and International Dynamics in Politics and Economy” –seminaarissa Venäjä-tutkijat Euroopasta ja USAsta käsittelevät politiikan ja talouden ajankohtaisia teemoja paneelikeskustelussa ja roundtable-formaatissa.

Aika: keskiviikko 23.8. klo 13.00-17.00

Paikka: Helsingin yliopiston pieni juhlasali, Fabianinkatu 33, 4. krs

Keskustelulle ja kysymyksille on hyvin aikaa, ja puhujia on myös mahdollista haastatella erikseen ennen tilaisuutta.

Seminaarin ohjelma ja tietoa puhujista: http://bit.ly/global-look

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt: Niina Into, niina.into@helsinki.fi, 050 318 5667

Seminaarin järjestää Helsingin yliopiston Aleksanteri-instituutti, ja se juhlistaa instituutin vierailevien tutkijoiden ohjelman 10-vuotista historiaa. Aleksanteri Institute Visiting Fellows Programme on tuonut suomalaiseen Venäjä-tutkimukseen uutta virtaa ja uusia tuulia jo 120 tutkijavierailun myötä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Niina Into, niina.into@helsinki.fi, 050 318 5667

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin yliopisto
Helsingin yliopisto
PL 3
00014 Helsingin yliopisto

02941 911 (vaihde)http://www.helsinki.fi/yliopisto

Aleksanteri-instituutti on valtakunnallinen, Helsingin yliopiston alainen Venäjän ja itäisen Euroopan tutkimuskeskus. Se palvelee Venäjän ja itäisen Euroopan tutkimuksen, opetuksen ja tuntemuksen kenttää erityisesti yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden alalla.

Instituutti koordinoi ja edistää yhteistyötä ja vuoropuhelua akateemisen maailman, hallinnon, päättäjien, elinkeinoelämän ja kansalaisyhteiskunnan välillä sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme