Akava ry

Pasi Sorjonen Akavan talouspoliittisen vaikuttamisen pääekonomistiksi

Jaa

Akavan talouspoliittisen vaikuttamisen pääekonomisti toimii talouspolitiikan päällikkönä sekä edustajana kansallisessa ja kansainvälisessä talouspoliittisessa keskustelussa. Kauppatieteiden tohtori Pasi Sorjonen on aikaisemmin toiminut muun muassa Nordean ekonomistina sekä Elinkeinoelämän tutkimuslaitos Etlan ennustepäällikkönä. Sorjonen aloittaa Akavassa 7. toukokuuta.

– Akavalla on erinomainen mahdollisuus osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun, jossa keskeisiä teemoja ovat muun muassa kasvupolitiikka, uusien työpaikkojen syntyminen, verotus, ostovoima sekä julkisen talouden kestävyys. Olen innostunut mahdollisuudesta siirtyä kasvavaan Akava-yhteisöön ja samalla keskittyä näihin meille kaikille tärkeisiin aiheisiin, toteaa Sorjonen.
 
– Olen tyytyväinen, että olemme löytäneet Sorjosen kaltaisen talouspolitiikan osaajan.  Akavalaisille talouteen liittyvät teemat ovat olennaisia ja nyt vahvistamme otettamme yhteiskunnallisena vaikuttajana ja keskustelijana tältä osin. Toivotan Pasin tervetulleeksi Akavaan, sanoo puheenjohtaja Sture Fjäder.


Lisätiedot:
Puheenjohtaja Sture Fjäder, puh. 0400 609 717
Talouspoliittisen vaikuttamisen pääekonomisti Pasi Sorjonen, puh. 050 557 5271

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Akava ryAkava on korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö, johon kuuluu 36 jäsenliittoa. Akavan liittojen jäsenenä on sekä palkansaajia että ammatinharjoittajia ja yrittäjiä, mutta myös opiskelijoita. Akavan liittoihin liitytään suoritetun tutkinnon, asematason tai ammatin perusteella.

akava.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Akava ry

Palkansaaja- ja korkeakoulujärjestöt esittävät Henna Pursiaista Allianssin varapuheenjohtajaksi2.11.2018 13:17Tiedote

Akava, Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK, Toimihenkilökeskusjärjestö STTK, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ, Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL), Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK ja Opiskelijoiden Liikuntaliitto kannattavat valtiotieteiden opiskelija Henna Pursiaista Suomen nuorisoyhteistyö – Allianssin varapuheenjohtajaksi seuraavalle toimikaudelle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme