Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Poikkeusaika tuo aukioloaikamuutoksia Linnanmäen säkenöivään syksyyn

Jaa

Linnanmäen syksyssä päästään myös tänä poikkeusvuonna nauttimaan iki-ihanan Valokarnevaalin upeasta valomerestä, kun teematapahtumaa vietetään huvipuistossa 9.-18.10. Poikkeusajan vuoksi Linnanmäki jatkaa kiitosta saaneen ennakkovarausjärjestelmän käyttöä syksylle, kun Valokarnevaalin vierailijat saapuvat säkenöivään puistoon ennakkoon ostetulla rannekkeella tai sisäänpääsylipulla.

Linnanmäen huvittelukausi 2020 on sujunut poikkeuksellisten aikojen keskellä erinomaisesti. Huvipuisto on saanut kiitosta terveellisyys- ja hygieniatoimistaan, jotka näkyvät Linnanmäellä muun muassa lisättyinä käsidesi- ja pesupisteinä sekä opastavien kylttien, maahan merkittyjen Rolle-pellen jalanjälkien ja turvaväleistä muistuttavien kuulutusten kautta.

Linnanmäki on viimeisen neljän huvikauden aikana tarjonnut syksyisin jännityshermoja kutkuttavan iik!week-kauhuteematapahtuman. Poikkeustilanteesta johtuen Linnanmäki ilmoitti jo keväällä peruvansa tämän tapahtuman tällä kaudella.

 Nyt ei mielestämme ole oikea aika tarjota kauhupalveluja, joissa huvittelijat menevät kapeisiin sekä tiiviisiin pelottelukohteisiin, joissa hirviöt säikyttelevät lähietäisyydellä. Luotamme kuitenkin siihen, että suosittu iik!week palaa taas kaudella 2021 viihdyttämään kauhunnälkäisiä huvittelijoitamme, toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo.

Linnanmäki ilmoittaa siksi muuttavansa syyskuun aukioloaikojaan siten, että perjantaista sunnuntaihin aukiolotunteja lisätään, mutta maanantaista torstaihin huvipuisto huilii.

Huvittelijat valloittavaan Valokarnevaaliin rannekkeella tai sisäänpääsylipulla

Suosittu Valokarnevaali säkenöi Linnanmäellä myös tällä huvikaudella. Tänä vuonna kauniita valoelementtejä voi ihastella varsinkin yläilmoista, sillä 70-vuotiaan huvipuiston juhlavuosi näkyy komeimmillaan korkealta, kuten vaikkapa Taigan, Rinkelin, Kingin tai Panoraaman kyydistä.

Linnanmäki pukee ylleen kauniin valoasun 9.-18. lokakuuta (aikaisemmin ilmoitetun 3.-18.10. sijaan) ja samalla laajentaa aukiolotuntejaan, kun portit avautuvat huvittelijoille päivittäin jo klo 13. Terveellisen huvittelun varmistamiseksi Valokarnevaalia vietetään tänä vuonna Linnanmäellä rajoittamalla kerrallaan huvipuistossa vierailevaa kävijämäärää noin puoleen normaalista. Jotta Valokarnevaalin vieraat pääsisivät mahdollisimman sujuvasti ihastelemaan huvipuiston valokauneutta, Linnanmäki jatkaa myös teemaviikolla päiväkohtaista ennakkovarausjärjestelmää.

 Asiakkaamme ovat hienosti oppineet käyttämään tälle kaudelle lanseeraamaamme ennakkovarausjärjestelmää. Haluamme jatkaa varausjärjestelmän käyttöä suositun Valokarnevaalimme aikana siten, että jokainen vierailijamme tekee puistoon ennakkovarauksen, jotta ketään ei jouduta käännyttämään portilta pois kävijäkapasiteetin täyttymisen vuoksi.

Poikkeusjärjestelyjen vuoksi Linnanmäki ottaa käyttöönsä Valokarnevaalin ajaksi maksullisen sisäänpääsyn. Huvittelija pääsee ihastelemaan tunnelmallista huvipuistoa ja nauttimaan ainutlaatuisesta valo-ohjelmasta joko ennakkoon hankitulla ranneketuotteella tai vaihtoehtoisesti kymmenen euron sisäänpääsymaksulla. Linnanmäen rannekkeita saa sujuvasti ja edullisimmin ostettua ennakkoon S-ryhmän toimipisteistä tai vaihtoehtoisesti normaalihintaisena Linnanmäen omasta verkkokaupasta. Mikäli sisäänpääsymaksun jälkeen huvittelija haluaakin nauttia huvilaitteista rannekkeen kanssa, rannekkeen voi ostaa myös paikan päältä Linnanmäeltä iltarannekkeen 33 euron hintaan.

 Iki-ihana Valokarnevaalimme kerää huvipuistoon vuosittain suuren määrän kauniita valoteoksia ihastelevia sekä huvipuistotunnelmasta nauttivia asiakkaita. Valokarnevaali on ihana tapa vuosittain päättää huvipuistokausi. Meillä on myös aivan uudenlainen ajatus kauden päättävän ilotulituksen sijaan, Adlivankin vihjaa innoissaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2020 ovat SOK / HOK-Elanto, Unilever Finland Oy ja Oy Hartwall Ab. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Linnanmäellä ei ole havaittu koronatartuntoja6.8.2020 09:08:23 EESTTiedote

Linnanmäen Huvipuistossa vieraili sunnuntaina 26.7. noin kello 15-18 seurue, jolla todettiin koronatartunta päiviä vierailun jälkeen. Helsingin epidemiologisen toiminnan mukaan seurue on saattanut altistaa huvipuiston muita asiakkaita, mutta Linnanmäen työntekijät eivät ole altistuneet, sillä kohtaamiset ovat olleet lyhytaikaisia ja ulkotiloissa. Altistuminen tartunnalle voi tapahtua missä vain tilanteessa, jossa on paljon ihmisiä ilman turvavälejä yli viidentoista minuutin ajan. Siksi Linnanmäki haluaa muistuttaa kävijöitään, että turvavälien pitäminen on ensiarvoisen tärkeää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme