Espoon kaupunki - Esbo stad

Poliittinen mielenilmaus vaikuttaa Espoon varhaiskasvatuksen toimintaan

Jaa

JHL, Jyty, Tehy, Super ja Talentia järjestävät 25.4.2018 klo 12-18 poliittisen mielenilmauksen, jolla vastustetaan valmisteilla olevaa varhaiskasvatuslakia. Mielenilmaus vaikuttaa Espoon varhaiskasvatuksen palveluihin. Yksiköt ovat auki siinä laajuudessa kuin on mahdollista, mutta keskiviikkona klo 12 alkaen päiväkotien, ryhmäperhepäivähoidon, asukaspuistojen ja avoimen varhaiskasvatuksen toimintaa joudutaan supistamaan.

Espoon suomenkielisessä varhaiskasvatuksessa noin 800 henkilöä on osallistumassa mielenilmaukseen. Klo 12 suljetaan 39 päiväkotia, ryhmäperhepäiväkotia tai asukaspuistoa. Lisäksi kiinni ovat avoimet päiväkodit ja kerhot. Lapsimäärää rajataan lisäksi 70 yksikössä.

Espoon ruotsinkielisessä varhaiskasvatuksessa suljetaan yhdeksän päiväkotia.

Tehtyjen ratkaisujen perustana on taata lasten turvallinen päivä. Järjestelyt edellyttävät joustavuutta sekä huoltajilta että henkilökunnalta.

Perheet saavat tiedon järjestelyistä omasta päiväkodistaan. Järjestelyihin voi vielä tulla muutoksia, joista ilmoitetaan huoltajille.

Lisätietoja:

Virpi Mattila, varhaiskasvatuksen johtaja, puh. 050 347 5845
Barbro Högström, direktör för svenska bildningstjänster, puh. 050 351 1497

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kivenlahden uudistaminen alkaa metroaseman ympäristöstä8.11.2018 10:27Tiedote

Metron läntisen pääteaseman rakentaminen Kivenlahteen käynnistää koko alueen uudistumisen. Ensimmäisenä rakennetaan tulevan metroaseman ympäristö, jonne kaavoitetaan asumisen lisäksi runsaasti liike- ja toimitiloja vahvistamaan jo entuudestaan Kivenlahden monipuolista palvelutarjontaa. Kaupunkisuunnittelulautakunta käsittelee kokouksessaan 14. marraskuuta esitystä kaupunginhallitukselle Kivenlahden metrokeskuksen asemakaavasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme