McDonald's

Porin McDonald’s työllistää kesäksi yhdeksäsluokkalaisia

Jaa

Porin McDonald’s-ravintolaan palkataan kesätöihin vähintään 10 porilaista ysiluokkalaista.

McDonald’s-yrittäjä Johanna Junkkari palkkaa huhtikuun aikana vähintään kymmenen peruskoulun päättänyttä porilaista nuorta kesätöihin ravintolaansa. Hän pitää etuoikeutena mahdollisuutta voida tarjota ensimmäinen kosketus työelämään.

”Kuulen jatkuvasti, kuinka hankala alle 18-vuotiaiden on löytää kesätöitä, vaikka innokkuutta ja valmiuksia työntekoon on runsaastikin. Tällä hetkellä monen on hankala löytää jopa TET-harjoittelupaikkaa. Etenkin kesäsesonkina nämä nuoret ovat tiimiimme oivallinen lisä, ja he pääsevät tekemään täysin samaa työtä kuin muutkin työntekijämme. Tästä olemme saaneet paljon kiitosta, ja moni nuori palaa seuraavana kesänä takaisin kysymään töitä”, Junkkari sanoo.

Aiempaa työkokemusta ei Mäkkärissä vaadita.

“Koulutamme kesätyöntekijät tehtäviinsä, mutta asiakaspalveluhenkinen asenne, halu työskennellä tiimissä ja kyky tarttua reippaasti annettuihin tehtäviin ovat työssämme välttämättömiä. Kannattaa huomioida myös se, että ravintolatyö on fyysisesti raskasta seisomatyötä”, Junkkari sanoo.

Kesätyöhaku Porin McDonald’s-ravintolaan on auki 15.4. saakka. Valinnat tehdään kuukauden sisällä hakuajan päättymisestä eli 15.5. mennessä. Tehtävään haetaan sähköisesti Suomen McDonald’sin verkkosivujen kautta osoitteessa:https://emp.jobylon.com/jobs/73229

McDonald’s-yrittäjä Johanna Junkkarion luotsannut McDonald’s-ravintoloita Porissa ja Raumalla vuodesta 2019. Junkkari työllistää noin 120 henkeä, joista suurin osa on ensimmäisessä työpaikassaan. Ravintoloiden henkilökunnan keski-ikä on tällä hetkellä 22 vuotta.

Moni nuori aloittaa työelämän asiakaspalvelutyössä esimerkiksi ravintola-alalla. Suomen McDonald’s työllisti vuonna 2020 noin 500 kesätyöntekijää, ja tänäkin vuonna tarjolla on yli 500 paikkaa innokkaille kesätyöntekijöille. Kaiken kaikkiaan McDonald’s työllistää Suomessa noin 2 800 työntekijää, joista suurin osa on nuoria ja opiskelijoita. Jokainen McDonald’s-ravintola työllistää noin 40 henkilöä, ja työntekijöiden keski-ikä on 22 vuotta. Yli 40 000 nuoren työura on alkanut Suomen McDonald’sista.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

McDonald’s-yrittäjä Johanna Junkkari, puh. +358 400 417 848, johanna.junkkari (at) fi.mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 55 eli noin 83 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Jyväskylän Jyväskeskuksen McDonald’s-ravintola uudistuu täysin ja aloittaa pöytiintarjoilun6.4.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

McDonald’s-ravintola Jyväskylän ydinkeskustassa sulkeutuu noin kaksi ja puoli viikkoa kestävän remontin ajaksi tiistaina 6.4.2021. Uudistunut Jyväskeskuksen ravintola avaa ovensa jälleen huhtikuun puolivälin jälkeen. Ravintolan sisustus uudistuu remontissa kokonaisuudessaan ja remontin myötä ravintolaan saadaan aiempaa enemmän asiakaspaikkoja. Remontin valmistuttua ravintolassa aloitetaan myös pöytiintarjoilu. Remontissa saatavien lisäneliöiden ansiosta ravintola on jatkossa yksi Suomen suurimmista McDonald’s-ravintoloista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme