McDonald's

Porvoon McDonald’sin kotiinkuljetus laajenee

Jaa

McDonald’sin kotiinkuljetuspalvelu laajenee Porvoossa, kun ravintola aloittaa kotiinkuljetukset yhteistyössä Foodoran kanssa 3. toukokuuta. Ravintolassa on saatavilla myös Woltin kotiinkuljetuspalvelu.

McDonald’sin kotiinkuljetukset laajenevat Porvoossa maanantaina 3. toukokuuta, kun McDonald’s-yrittäjä Miia Makkosen omistama Porvoon McDonald’s-ravintola aloittaa kotiinkuljetusyhteistyön Foodoran kanssa.

”On todella tärkeää, että voimme tarjota nyt myös yhdessä Foodoran kanssa kotiinkuljetusta Porvoon alueella. McDelivery tuo joustavuutta asiakkaidemme arkeen tarjoamalla kätevän tavan tilata ruokiamme kotiin, työpisteelle tai vaikkapa harrastusten ääreen”, Makkonen sanoo.

”Poikkeusolojenkin aikana ravintolasta voi myös noutaa ruokaa mukaan, vaikka salimme olisikin suljettu, ja autokaista palvelee normaalisti.”

Kotiinkuljetuksen tuotevalikoimasta asiakas voi tilata McDonald’sin tuttuja ruokia kotiinsa Foodoran maksuttomalla mobiilisovelluksella. Tilauksen jälkeen ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja Foodoran lähetti noutaa ja toimittaa ruoan kontaktivapaasti. McDelivery toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Foodoran kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Foodoran hinnoittelun mukaan.

McDelivery tarjoaa ruoan kotiinkuljetuspalvelua asiakkaille 26 kaupungissa yhteensä 51 ravintolassa.Poikkeustilanteessakin McDonald’s-ravintolat palvelevat asiakkaita mahdollisimman turvallisesti.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

McDonald’s-yrittäjä Miia Makkonen, puh. +358 50 582 9085, miia.makkonen (at) fi.mcd.com

McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Foodoran jakelualue Porvoon McDonald'sista
Foodoran jakelualue Porvoon McDonald'sista
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 56 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 12.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme