McDonald's

Pukinmäen McDonald’s aloittaa kotiinkuljetukset yhteistyössä Foodoran kanssa

Jaa

McDonald’sin ruokia saa jatkossa tilattua kotiovelle myös Pukinmäen McDonald’sista, kun ravintola aloittaa kotiinkuljetusyhteistyön Foodoran kanssa tiistaina 11. elokuuta.

McDonald’s-yrittäjä Marko Saurénin omistama Pukinmäen McDonald’s-ravintola aloittaa kotiinkuljetusyhteistyön Foodoran kanssa tiistaina 11. elokuuta. Ravintolassa ei ole aiemmin ollut kotiinkuljetuspalvelua.

”McDelivery-kuljetuspalvelu helpottaa asiakkaidemme arkea ja uskon, että se auttaa myös uusia asiakkaita löytämään ravintolamme Foodora-palvelun kautta. Asiakkaamme varmasti arvostavat palvelua etenkin tänä aikana, jona kotiin tilattavalle ruoalle on runsaasti kysyntää”, Saurén sanoo.

Kotiinkuljetuksen tuotevalikoimasta asiakas voi tilata McDonald’sin tuttuja ruokia kotiinsa Foodoran maksuttomalla mobiilisovelluksella. Tilauksen jälkeen ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja Foodoran lähetti noutaa ja toimittaa ruoan kontaktivapaasti. McDelivery toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Foodoran kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Foodoran hinnoittelun mukaan.

Laajennuksen myötä McDelivery tarjoaa ruoan kotiinkuljetuspalvelua asiakkaille 22 kaupungissa yhteensä 39 ravintolassa. Poikkeustilanteessakin McDonald’s-ravintolat palvelevat asiakkaita mahdollisimman turvallisesti. Pukinmäen McDonald’sin palveluihin lukeutuvat myös autokaista sekä pöytiintarjoilu.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

McDonald’s-yrittäjä Marko Saurén, puh. +358 40 560 7568, marko.sauren (at) fi.mcd.com
McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

McDonald's Pukinmäen jakelualue Foodorassa.
McDonald's Pukinmäen jakelualue Foodorassa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 65 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 205,8 M€ vuonna 2019. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna lähes 7 %. Ravintoloista 54 eli yli 83 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Happy Meal -linnunpöntöt tarjoavat turvaa yli 1400:lle lintuperheelle11.8.2020 10:00:00 EESTTiedote

McDonald’s käynnistää 13. elokuuta yhdessä BirdLife Suomen kanssa kolopesijöiden suojelua tukevan kampanjan. McDonald’s jakaa Happy Meal -aterian ostajille yli 1 400 itsekoottavaa Happy Meal -linnunpönttöä ja tukee lisäksi lintujen suojelua lahjoittamalla BirdLife Suomelle 10 000 euroa. Linnunpöntöt ovat jaossa lauantaina 26. syyskuuta jokaisessa Suomen McDonald’s-ravintolassa 20 ensimmäiselle Happy Meal -aterian ostajalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme