Vihdin kunta

Pulahdushaaste innostaa uimaan sata kertaa kesän aikana

Jaa

Vihdin liikuntapalvelut järjestävät nyt toista kertaa Vihdin 100 pulahdusta -haasteen. Pulahdushaaste on käynnissä 7. toukokuuta – 6. syyskuuta. Haaste alkaa Uusimaa-viikon torstaina, jolloin teemana on hyvinvointi. Haasteeseen osallistuvien tavoitteena on käydä uimassa sata kertaa eri vesistökohteissa.

Pulahdushaaste innostaa uimaan sata kertaa kesän aikana. Kuvassa Pikku-Parikas, Salmen ulkoilualue. Kuva: Vihdin kunta
Pulahdushaaste innostaa uimaan sata kertaa kesän aikana. Kuvassa Pikku-Parikas, Salmen ulkoilualue. Kuva: Vihdin kunta

Haasteen tarkoituksena on tuoda tutuksi Vihdin kunnan vesistöjä, luontokohteita ja uimarantoja. Kohteista 91 sijaitsee Vihdin kunnan rajojen sisäpuolella. Tämän lisäksi extra-kohteita on 17. Ne sijaitsevat lähialueilla, kuten Nuuksion kansallispuistossa ja Vaakkoin ulkoilualueella. Osallistujat saavat käyttöönsä kartan, johon mukana olevat vesistöt on merkitty.

Pulahdushaasteeseen voi osallistua liittymällä Facebookissa olevaan suljettuun ryhmään. Mikäli haluaa ottaa osaa haasteeseen, mutta ei käytä Facebookia, ilmoittautumisen voi tehdä liikuntakoordinaattori Meri Viljaselle, meri.viljanen@vihti.fi tai puh. 044 4675 341.

Ensimmäinen Vihdin 100 pulahdusta -haaste järjestettiin vuonna 2017 Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi. Tällöin haasteessa oli mukana noin sata henkilöä, joista 21 kävi pulahtamassa 50 eri kohteessa yhteensä sata kertaa määräajan sisällä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Meri Viljanen, liikuntakoordinaattori
meri.viljanen@vihti.fi tai 044 4675 341

Kuvat

Pulahdushaaste innostaa uimaan sata kertaa kesän aikana. Kuvassa Pikku-Parikas, Salmen ulkoilualue. Kuva: Vihdin kunta
Pulahdushaaste innostaa uimaan sata kertaa kesän aikana. Kuvassa Pikku-Parikas, Salmen ulkoilualue. Kuva: Vihdin kunta
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vihdin kunta
Vihdin kunta
Asemantie 30
03100 NUMMELA

https://www.vihti.fi

Vihdin kunta

Vihdin kunta eli "Aktiivisten ihmisten Vihti" sijaitsee 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä, Turun moottoritien ja valtatie 25:n risteyskohdassa. Vihdissä asuu lähes 30 000 asukasta ja yrityksiä on noin 2 000. Kunnan päätaajama on Nummela. Vihdin historia ulottuu yli 500 vuoden päähän.

Luonto on Vihdissä aina lähellä. Suurin osa Nuuksion kansallispuistosta sijaitsee Vihdissä, kunnan tärkein vesistö Hiidenvesi on osa Etelä-Suomen laajinta vesistöaluetta ja Salpausselkään kuuluva Nummelan harju kulkee kunnan läpi. Vihdin moni-ilmeinen luonto tarjoaa erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet.

Lisätietoja: vihti.fi ja visitvihti.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vihdin kunta

Kuka on vienyt Vihtiä maailmankartalle? Ehdota hänelle puuta Menestyjien puistoon28.5.2020 14:27:27 EESTTiedote

Nummelassa sijaitsevaan Menestyjien puistoon istutetaan jälleen puita vihtiläisten menestyjien kunniaksi. Koska koronapandemia on aiheuttanut muun muassa kulttuuritilaisuuksien ja kansainvälisten arvokilpailujen peruuntumisia, Vihdin kunta palkitsee tänä vuonna puulla aiempien vuosien menestyjiä urheilun ja kulttuurin saralta. Ehdotuksia puiden saajiksi kerätään kuntalaisilta.

Vihdin kunnan talouden Vihta-tasapainotusohjelman päivittäminen: kysely kuntalaisille ja henkilöstölle22.5.2020 14:44:15 EESTTiedote

Vihdin kunta ottaa vuonna 2019 hyväksytyn Vihta-tasapainotusohjelman uudelleen tarkasteluun ja avaa kyselyn kehittämisideoista kuntalaisille ja kunnan henkilöstölle. Alun perin vuosille 2020–2022 laaditun tasapainotusohjelman arvioidut talousvaikutukset olisivat olleet 11 570 655 euroa. Nyt niin Suomen kuntakentän kuin Vihdin kunnan talousnäkymien heikentyessä äkillisesti koronapandemian takia alkuvuoden 2020 aikana tarvitaan uusia sopeutustoimenpiteitä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme