Espoon kaupunki - Esbo stad

Rakentaminen alkaa Merituulentiellä ja Tonttumuorin alueella

Jaa

Niittykummussa Merituulentiellä ja Tonttumuorin alueella rakennetaan katuja ja kunnallistekniikkaa.

Merituulentien pohjoispuolella, välillä Haukilahdenkatu–Kotitontuntie, rakennetaan kevyen liikenteen kulkuväylä lähemmäksi ajorataa sekä perusparannetaan viheralue ajoradan ja jalkakäytävän välissä. Kevyen liikenteen väylä viherkaistoineen rakennetaan ulkonäöltään yhdenmukaiseksi Niittyportin risteykseen saakka.

Kotitontuntien risteyksen itäpuolelle rakennetaan pintavesille kaksi biopidätysallasta ja pohjoispuolelle lisäksi viivytysallas. Imeytysalueille kylvetään nurmikko ja istutetaan pensaita ja perennoja.

Merituulentien pohjoispuolella tehdään lisäksi kaukolämpö- ja kylmäjäähdytystöitä. Katuvalaistusta uusitaan.

Merituulentieltä rakennetaan liittymä myöhemmin rakennettavalle Nuttukujalle.  Merituulentieltä Nuttukujalle kääntyville rakennetaan uusi kaista. Katuviheralueet viimeistellään nurmikoin ja istutusaluein.

Riihitontuntielle välillä Kotitontuntie–Haltijatontuntie, Tonttumuorinkujalle, Tonttipolulle, Kotitontunpuiston alueelle sekä Kotitontunkujan ja -puiston välisen korttelin alueelle rakennetaan vesihuoltolinjaa. Katuvalaistusta uusitaan. Reuna-alueet viimeistellään nurmetuksin. Tonttumuorin alueella rakentaminen alkaa myöhemmin syksyllä.

Rakennustyöt aiheuttavat kaistamuutoksia Merituulentiellä Niittyportin kohdalla. Työt Merituulentiellä valmistuvat vuoden 2017 loppuun mennessä ja viimeistelyt keväällä 2018.

Urakoitsijana toimii TYL Meritonttu.

Yhteyshenkilöt

urakointipäällikkö Pasi Severinkangas, Espoon kaupunki, kaupunkitekniikan keskus, puh. 050 320 0561, pasi.severinkangas@espoo.fi

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme