McDonald's

Rauman McDonald’s-ravintolassa rekrytointitapahtuma 17. elokuuta

Jaa

Rauman McDonald’s-ravintolaan palkataan uusia työntekijöitä. Rauman McDonald’sissa järjestetään rekrytointitilaisuus maanantaina 17. elokuuta klo 13–15. Kaikki paikalle saapuvat hakijat haastatellaan.

McDonald’s yrittäjä Johanna Junkkari palkkaa vähintään 5 uutta työntekijää Rauman McDonald’siin.

”Meillä Rauman Mäkkärissä kaivataan uusia työkavereita. Koulutus työtehtäviin tapahtuu työpaikalla, joten aiempaa työkokemusta ei tarvita. Meille tärkeintä on positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne”, kertoo McDonald’s-yrittäjä Johanna Junkkari.

Avoin rekrytointitapahtuma järjestetään Rauman McDonald’s-ravintolassa (Karjalankatu 1) maanantaina 17. elokuuta klo 13–15. Mukaan haastatteluun työnhakija tuo mukanaan ansioluettelonsa tai työhakemuksensa.

”Kannattaa tulla rohkeasti paikan päälle, sillä kaikki paikalle saapuvat työnhakijat haastatellaan”Junkkari jatkaa.

Tällä hetkellä vakituista työtä on tarjolla 5 täysi-ikäiselle ravintolatyöntekijälle, jotka pystyvät työskentelemään vähintään kolmena päivänä viikossa. Hakijoilta edellytetään suomen kielen taitoa.

Johanna Junkkari on luotsannut Porin ja Rauman McDonald’s-ravintoloita viime vuoden heinäkuusta asti. Hänen ravintoloissaan työskentelee noin 120 työntekijää.

McDonald’s on tänäkin kesänä mukana Vastuullinen kesätyö -kampanjassa ja sitoutunut hyvän kesätyöpaikan periaatteisiin, joihin kuuluvat muun muassa ohjaaminen, hyvä hakijakokemus sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus. Suomessa McDonald’s työllistää noin 2 800 työntekijää, joiden keski-ikä on noin 22 vuotta. Palkkauksessa noudatetaan matkailu-, ravintola-, ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
McDonald’s-yrittäjä Johanna Junkkari, puh. +358 400 417 848, johanna.junkkari (at) fi.mcd.com
McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 65 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 205,8 M€ vuonna 2019. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna lähes 7 %. Ravintoloista 54 eli yli 83 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Happy Meal -linnunpöntöt tarjoavat turvaa yli 1400:lle lintuperheelle11.8.2020 10:00:00 EESTTiedote

McDonald’s käynnistää 13. elokuuta yhdessä BirdLife Suomen kanssa kolopesijöiden suojelua tukevan kampanjan. McDonald’s jakaa Happy Meal -aterian ostajille yli 1 400 itsekoottavaa Happy Meal -linnunpönttöä ja tukee lisäksi lintujen suojelua lahjoittamalla BirdLife Suomelle 10 000 euroa. Linnunpöntöt ovat jaossa lauantaina 26. syyskuuta jokaisessa Suomen McDonald’s-ravintolassa 20 ensimmäiselle Happy Meal -aterian ostajalle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme