Minerva Kustannus

Rokkari, pastori, dekkaristi

Jaa
Richard Coles tuli 1980-luvulla tunnetuksi supersuositun The Communards -yhtyeen jäsenenä. Menestyksellinen musiikkiura vaihtui kuitenkin yllättäen teologiaopintoihin, ja Colesista tuli anglikaanipappi ja pienen Finedonin kylän pastori. Nyt Coles osoittaa olevansa myös taitava dekkarikirjailija. "Murha ennen iltahartautta" on murhamysteeri vetävän cozy crimen ystäville.

Murha ennen iltahartautta on ensimmäinen osa kirkkoherra Clementin tutkimuksista kertovasta dekkarisarjasta. Se nousi Englannissa  Sunday Times Bestseller -listan ykköseksi heti ilmestyttyään kesäkuussa 2022, ja pysyi  listalla yli kymmenen viikkoa.  

Kirjan tapahtumapaikka, Champton, on pieni englantilaiskylä, jossa asukkaat ovat ihastuttavia mutta rikokset häijyjä. Yhteisöä paimentaa rovasti Daniel Clement, jonka palveluksia tarvitaan paljon muuallakin kuin kirkonmenoissa.

Daniel Clement on toiminut Champtonin kirkkoherrana kahdeksan vuotta. Hän asuu pappilassa yhdessä ärsyttävän jääräpäisen leskiäitinsä ja kahden mäyräkoiransa kanssa.
Danielin suunnitelmat kirkon uudistuksista eivät saa kyläläisiltä yksimielistä kannatusta. Yksi kiista johtaa toiseen, ja äkisti seurakunta on jakautunut kahtia. Erimielisyydet nostavat esiin vanhoja salaisuuksia, jotka uhkaavat tuhota kylän rauhan.
Sitten kirkosta löytyy ruumis.
Poliisi ottaa tapauksen tutkittavakseen, mutta ruumiita tulee yhä lisää. Danielin on yritettävä parhaansa pitääkseen seurakuntansa kasassa ... ja saadakseen murhaajan kiinni.

Richard Coles
Murha ennen iltahartautta
Alkuperäisteos: Murder Before Evensong
Suomennos: Riina Vuokko ja Robi Vuokko
Ilmestyy 28.2.2023
Myös e- ja äänikirjana

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Lataa
Richard Coles,            kuva © NMP Live Ltd
Richard Coles, kuva © NMP Live Ltd
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Minerva Kustannus
Minerva Kustannus
Eerikinkatu 27, 2. krs
00180 HELSINKI

https://www.minervakustannus.fi

Minerva Kustannus julkaisi ensimmäisen kirjansa vuonna 1991. Vuosien mittaan olemme kasvaneet valtakunnalliseksi yleiskustantajaksi.

Painotamme kustannusohjelmassamme tietokirjallisuutta, mutta julkaisemme myös tasokasta kotimaista ja suomennettua kaunokirjallisuutta. Kustannustoimintamme pääalueet ovat tieto- ja harrastekirjat, lahja- ja kuvateokset sekä lastenkirjat.

Haluamme olla innovatiivinen ja avarakatseinen laatukirjojen kustantaja.

Minerva Kustannus kuuluu WSOY-konserniin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Minerva Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme