Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ryhmämuotoinen kuntouttava työtoiminta jatkuu Vaasassa – avoimet ovet 3.2.

Jaa

Vaasan kaupunki valmistelee parhaillaan ryhmämuotoisen kuntouttavan työtoiminnan käynnistämistä: uusiin tiloihin voi tulla tutustumaan 3.2. Palvelu on saanut myös uuden nimen.

Vaasan kaupunki valitsi ryhmämuotoisen kuntouttavan työtoiminnan palvelutuottajiksi syksyllä järjestetyssä kilpailutuksessa Vaasan Setlementtiyhdistys ry:n, SPR-Kirppiksen ja Resurscentret Föregångarna rf:n. Suurimpana ostopalvelutuottajana toimineen Vaasan Setlementtiyhdistys ry:n kanssa ei päästy sopimukseen kilpailutuksen jälkeen, jolloin kaupunki ryhtyi selvittämään vaihtoehtoja uudeksi työtoimintapaikaksi Setlementti ry:n tilalle.

Koska Vaasan seudulla ei ole tahoa, jolla on osaamista ja resursseja tämän kaltaisen lakisääteisen palvelun tuottamiseen, päätti kaupunginhallitus 13.1., että kaupunki toimii itse palveluntuottajana enintään vuoden loppuun asti.

- Tällä hetkellä ohjaajien ja työvalmentajien rekrytointi on loppusuoralla, ja uusien toimitilojen kalustaminen on käynnissä, kertoo kaupungin työllistämispäällikkö Helena Nurmikoski.

Uuden palvelun nimeksi valittiin Noste–Flyt. Nimikilpailu on ollut avoin kaupungin aikuissosiaalityön työntekijöille, jotka tuntevat hyvin ryhmämuotoisen kuntouttavan työtoiminnan ja sen asiakkaat.

- Nimi kuvastaa ryhmämuotoista kuntouttavaa työtoimintaa, jonka avulla asiakas saa nostetta elämäänsä, pääsee esimerkiksi syrjäytyneisyydestä tai muuten elämässään parempaan suuntaan - saa nostetta, kertoo aikuisten sosiaalityön palvelualuejohtaja Virpi Kortemäki.

Avoimet ovet ja infotilaisuuksia 3.2. klo 12-14

Kaikki vanhat ja uudet asiakkaat sekä toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan uusiin tiloihin:

Aika: maanantaina 3.2.2020 klo 12.00–14.00
Paikka: Kauppapuistikko 4

Iltapäivän aikana järjestetään lyhyitä infotilaisuuksia (klo 12 ja klo 13) sekä mahdollisuus ideoida toimintaa. Myös median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

- Työllistämispäällikkö Helena Nurmikoski, p. 040 173 0517, helena.nurmikoski@vaasa.fi

- Aikuisten sosiaalityön palvelualuejohtaja Virpi Kortemäki, p. 040 524 9970, virpi.kortemaki@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ny coronavirussmitta har konstaterats – över 50 exponerade23.9.2020 13:13:35 EESTTiedote

Coronavirusinfektion har blivit konstaterad hos en person som varit på Vasarestaurangen Dallas Pizza Palazzo fredag 18.9.2020 kl. 19.00–20.00. Den infekterade personen är hemma i isolering. Hälsomyndigheterna har kontaktat de personer som har utsatts för smitta av personen i fråga och de har antingen redan försatts eller kommer att försättas i karantän. Enligt nuvarande information har över 50 personer exponerats.

Uusi koronavirustartunta todettu – altistuneita yli 5023.9.2020 13:09:15 EESTTiedote

Koronavirustartunta on todettu henkilöllä, joka on asioinut vaasalaisessa Dallas Pizza Palazzo –ravintolassa perjantaina 18.9.2020 klo 19.00 – 20.00. Tartunnan saanut on asetettu eristykseen ja hän on kotihoidossa. Terveysviranomaiset ovat kontaktoineet todetun tautitapauksen altistamia henkilöitä ja heidät on jo asetettu tai asetetaan karanteeniin. Tämän hetken tiedon mukaan altistuneita on yli 50.

Utställningen på Kuntsi museum för modern konst granskar små fragment i stor skala22.9.2020 12:00:00 EESTTiedote

Utställningen Väderprognos för framtiden tar upp människans relation till andra arter under en tid då klimatförändringen och massutrotningen av arter inskränker livets möjligheter på jorden. Utställningen, som kommer 23.9.2020–14.2.2021 till Vasa via Venedigbiennalen och Kiasma, presenterar nordiska konstnärer – bland dem även konstnärsduon nabbteeri från Österbotten.

Näyttely Kuntsin modernin taiteen museossa tarkastelee pieniä osasia suuressa mittakaavassa22.9.2020 12:00:00 EESTTiedote

Sääennuste tulevaisuudelle -näyttely käsittelee ihmisen suhdetta muihin lajeihin aikana, jolloin ilmastonmuutos ja lajien joukkosukupuutto kaventavat elämän mahdollisuuksia maapallolla. Venetsian biennaalin ja Kiasman kautta Vaasaan 23.9.2020–14.2.2021 saapuva näyttely esittelee pohjoismaisia taiteilijoita, joiden mukana myös alueemme taiteilijakaksikko nabbteeri.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme