Vaasan kaupunki - Vasa stad

Ryhmämuotoinen kuntouttava työtoiminta jatkuu Vaasassa – avoimet ovet 3.2.

Jaa

Vaasan kaupunki valmistelee parhaillaan ryhmämuotoisen kuntouttavan työtoiminnan käynnistämistä: uusiin tiloihin voi tulla tutustumaan 3.2. Palvelu on saanut myös uuden nimen.

Vaasan kaupunki valitsi ryhmämuotoisen kuntouttavan työtoiminnan palvelutuottajiksi syksyllä järjestetyssä kilpailutuksessa Vaasan Setlementtiyhdistys ry:n, SPR-Kirppiksen ja Resurscentret Föregångarna rf:n. Suurimpana ostopalvelutuottajana toimineen Vaasan Setlementtiyhdistys ry:n kanssa ei päästy sopimukseen kilpailutuksen jälkeen, jolloin kaupunki ryhtyi selvittämään vaihtoehtoja uudeksi työtoimintapaikaksi Setlementti ry:n tilalle.

Koska Vaasan seudulla ei ole tahoa, jolla on osaamista ja resursseja tämän kaltaisen lakisääteisen palvelun tuottamiseen, päätti kaupunginhallitus 13.1., että kaupunki toimii itse palveluntuottajana enintään vuoden loppuun asti.

- Tällä hetkellä ohjaajien ja työvalmentajien rekrytointi on loppusuoralla, ja uusien toimitilojen kalustaminen on käynnissä, kertoo kaupungin työllistämispäällikkö Helena Nurmikoski.

Uuden palvelun nimeksi valittiin Noste–Flyt. Nimikilpailu on ollut avoin kaupungin aikuissosiaalityön työntekijöille, jotka tuntevat hyvin ryhmämuotoisen kuntouttavan työtoiminnan ja sen asiakkaat.

- Nimi kuvastaa ryhmämuotoista kuntouttavaa työtoimintaa, jonka avulla asiakas saa nostetta elämäänsä, pääsee esimerkiksi syrjäytyneisyydestä tai muuten elämässään parempaan suuntaan - saa nostetta, kertoo aikuisten sosiaalityön palvelualuejohtaja Virpi Kortemäki.

Avoimet ovet ja infotilaisuuksia 3.2. klo 12-14

Kaikki vanhat ja uudet asiakkaat sekä toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan uusiin tiloihin:

Aika: maanantaina 3.2.2020 klo 12.00–14.00
Paikka: Kauppapuistikko 4

Iltapäivän aikana järjestetään lyhyitä infotilaisuuksia (klo 12 ja klo 13) sekä mahdollisuus ideoida toimintaa. Myös median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuteen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

- Työllistämispäällikkö Helena Nurmikoski, p. 040 173 0517, helena.nurmikoski@vaasa.fi

- Aikuisten sosiaalityön palvelualuejohtaja Virpi Kortemäki, p. 040 524 9970, virpi.kortemaki@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kasarmin alueen kadunnimiin muutoksia 19.2.2020 09:00:00 EETTiedote

Kasarmin alueen katujen nimiin tehdään muutoksia. Kadunnimistä poistetaan kasarmintori, koska ihmiset mieltävät sen sijainnin eri tavoin, ja se aiheuttaa epäselvyyttä. Ruotsinkielisiin kadunnimiin tulee kasernen vanhahtavan kirjoitusasu kasärnen tilalle. Lisäksi Artellikujan ja Aleksanterinkujan ruotsinkieliset kirjoitusasut korjataan oikeinkirjoituksen mukaisiksi. Vanhat nimet Korjatut nimet Itäinen kasarmintori / Östra kasärntorget Itäinen kasarmi / Östra kasernen Läntinen kasarmintori / Västra kasärntorget Läntinen kasarmi / Västra kasernen Artellikuja / Artelligränden Artellikuja / Artellgränden Aleksanterinkuja / Aleksandersgränden Aleksanterinkuja / Alexandersgränden Liite: Kasarmin alueen muutetut kadunnimet kartalla

Ändringar i gatunamnen på kasernområdet 19.2.2020 09:00:00 EETTiedote

Namn på gator på kasernområdet ändras. Kaserntorget i gatunamnen lämnas bort, eftersom folk uppfattar läget olika och det medför oklarheter. Den ålderdomliga stavningen kasärnen ändras till kasernen. Därtill ändras stavningen av Artelligränden och Aleksandersgränden så att den stämmer överens med stavningsreglerna. Gamla namn Korrigerade namn Itäinen kasarmintori / Östra kasärntorget Itäinen kasarmi / Östra kasernen Läntinen kasarmintori / Västra kasärntorget Läntinen kasarmi / Västra kasernen Artellikuja / Artelligränden Artellikuja / Artellgränden Aleksanterinkuja / Aleksandersgränden Aleksanterinkuja / Alexandersgränden Bilagan: De ändrade gatunamnen på kasernområdet är angivna på kartan

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme