HOK-Elanto

S-market Olarin uudistus valmistui – avaa ovet kuukauden remontin jälkeen

Jaa

Lattiasta kattoon uudistettu S-market Olari viettää avajaisiaan torstaina 25.3., ja hyppää remontin jälkeen kertaheitolla uuteen aikaan. Remontissa asiakkaiden esittämät toiveet otettiin huomioon valikoimatyössä ja myymäläsuunnittelussa.

S-market Olarin myymäläremonttia suunnitellessa asiakkaiden esittämissä toiveissa korostui asioinnin helppous, valikoimaparannukset sekä itsepalvelukassat. Remontin myötä valikoimaa päivitettiin, palvelutarjontaa parannettiin ja palvelukassojen tueksi myymälään tuotiin myös itsepalvelukassat. Yhteistyö asiakkaiden kanssa jatkuu myös tulevaisuudessa. 

- Asiakaspalautteiden ja –toiveiden pohjalta päivitimme myymälän valikoimaa vastaamaan paremmin asiakkaiden kysyntään. Yksittäisten tuotetoiveiden lisäksi myymäläremontin myötä myös ostokokemusta mietittiin uusiksi, ja myymälän pohjaan tehtiin parannuksia, summaa marketpäällikkö Ville Kääriäinen. 

Sesongit ja ruokatrendit haltuun

S-market Olarin uuden ja raikkaan myymälämiljöön lisäksi myös palvelutarjontaa parannettiin. Uusina elementteinä myymälään tuotiin appelsiinimehukone, Beijing8-dumplingit ja paikan päällä valmistetut napolilaiset pizzat.  

- Sesongit ja ruokatrendit saadaan jatkossa paremmin haltuun. Esimerkiksi myymälässä valmistetut napolilaiset pizzat on helppo napata mukaan Ruokatorilta muiden ostosten yhteydessä, ja paistaa kotona valmiiksi. Avuksi kannattaa varata pizzakivi ja todella kuuma uuni, Kääriäinen vinkkaa.

Laajentuneella hevi-osastolla asiakkaille tarjotaan näkyvä mahdollisuus hyödyntää ajankohtaisia satokauden tuotteita. Satokausituotteet näkyvät korostettuna esillepanoissa, ja asiakkaita kannustetaan suosimaan ajankohtaisia satokauden tuotteita. Maalis-huhtikuun aikana sitrushedelmät nousevat vielä paraatipaikalle.

- Hevi-osaston laajennus tuo myös kaivattua lisätilaa. Satokausituotteiden lisäksi myös luomutuotteet nostavat suosiotaan, tämä näkyi myös meille esitetyissä tuotetoiveissa, Kääriäinen kertoo.

HOK-Elanto uudistaa koko S-market-ketjun – toivoo asiakkaita mukaan uudistusten suunnitteluun    

HOK-Elannolla on käynnissä mittava hanke, jonka aikana se uudistaa kaikki 60 S-markettiaan Uudellamaalla ja Keski-Uudellamaalla. Uudistushanke alkoi viime vuonna ja valmista on määrä tulla alkuvuodesta 2022. Remontin myötä kaikki S-marketit saavat uuden, raikkaan ja avaramman ilmeen ja tuotetarjontaa kehitetään vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden toiveita. Seuraavaksi remontista valmistuvat huhtikuun aikana Niittykummun sekä Martinlaakson S-marketit.   

HOK-Elanto toivoo muutostarpeista asiakkaiden näkemyksiä ja ideoita uudistusten suunnitteluun.    

Emme järjestä avajaisiin liittyvää erillistä avajaistempausta, jotta pystymme varmistamaan turvallisen asioinnin myymälässä.  

 

Lisätietoja

marketpäällikkö Ville Kääriäinen 010 76 61511 

  

S-market Olari 

Kuunkatu 3, 02210 Espoo  

ma-la 6.30–22, su 9–22  

www.sinuntoive.fi

Yhteyshenkilöt

Ville KääriäinenmarketpäällikköS-market Olari

Puh:010 76 61511

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HOK-Elanto
HOK-Elanto
Tripla Workery West Firdonkatu 2 T 111
00520 Helsinki

010 76 600http://www.hok-elanto.fi

HOK-Elanto, Stadin oma lafka, on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli 630 000 asiakasomistajataloutta. Vuosittainen liikevaihtomme on yli 2 miljardia euroa, ja yritys työllistää noin 6 000 henkilöä.

Toimintaa ohjaavia perusarvoja ovat asiakasomistajan etu, osaava henkilökunta, kyky muuttua, vastuullisuus ja tuloksellisuus.

HOK-Elanto tuottaa etuja ja palveluja pääkaupunkiseudun ja lähialueiden asukkaille. Toimialueemme kattaa Espoon, Helsingin, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Tuusulan ja Vantaan. Marketteja, tavarataloja, ravintoloita, liikennemyymälöitä ja muita toimipaikkoja alueellamme on yli 300. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

Lisää latauspisteitä itään ja koilliseen -   Kahdeksan uutta sähköautojen ABC-latauspistettä Prisma Viikkiin 18.6.2021 14:00:00 EEST | Tiedote

Sähköautojen latauspisteiden määrä Prisma Viikissä kasvaa kahteentoista, kun ABC avaa neljä AC-peruslatauspistettä ja neljä DC-teholatauspistettä parkkihalliin. Viime viikolla avattiin Prisma Itäkeskukseen kuusi uutta AC-peruslatauspistettä hybridiautoilijoiden iloksi. Prisma Itäkeskuksessa on nyt yhteensä 10 latauspaikkaa.

S-market Kaivokselan laaja uudistus valmistui – “Uusi Ruokatori parantaa merkittävästi palvelutarjontaa” 17.6.2021 07:00:00 EEST | Tiedote

S-market Kaivoksela uudistettiin lattiasta kattoon kuukauden mittaisessa remontissa. Näkyvän miljööuudistuksen lisäksi myymälän kylmälaitteet uusittiin, ja kylmälaitos päivitettiin ympäristöystävällisempään, hiilidioksidia kylmäaineena käyttävään kylmälaitokseen. Myymälän palvelutarjonta täydentyi uudella Ruokatorilla, ja aukioloaikoja laajennettiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme