McDonald's

Sähköauton voi ladata usean McDonald’s-ravintolan yhteydessä

Jaa

Sähköautoilijat voivat ladata sähköautonsa Rechargen latauspisteellä jo 16 McDonald’s-ravintolan yhteydessä eri puolella Suomea.

McDonald’s-ketju on kasvattanut sähköautojen latausverkostoaan voimakkaasti kuluneen vuoden aikana. McDonald’sin latausverkostosta löytyy jo yli kymmenen suurteholaturia, mukaan lukien neljä satelliittipikalatausjärjestelmää ja seitsemän pikalatauspistettä. Tämän vuoden aikana uusia latauspisteitä suunnitellaan avattavan vielä kuuden ravintolan yhteyteen. Uusien avauksien jälkeen McDonald’sin latauspisteverkostossa on arviolta 22 uutta pika- tai suurteholatauspistettä.

”Sähköautoilijoille on tärkeää saada tehokasta latausta mahdollisimman vaivattomasti reittinsä varrelta. Haluamme vastata voimakkaasti kasvaneeseen kysyntään rakentamalla yhä vahvempaa latausverkostoa Suomeen yhteistyössä McDonald’s-yrittäjien ja Rechargen kanssa. On hienoa, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme edelläkävijänä tälläkin tavoin”, kertoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

”McDonald’sin ja Rechargen yhteistyöllä on ollut merkittävä rooli Rechargen latauspisteverkoston laajentumisessa ja sen laadun nostamisessa moderniin suurteholatauksen aikaan. On ollut hienoa huomata, kuinka erityisesti uudet suurteholaturit ovat löytäneet nopeasti käyttäjäkuntansa ja tulleet hyvin suosituiksi sähköautoilijoiden keskuudessa. McDonald’sin kattavat aukioloajat, monipuoliset ravintolapalvelut ja mahdollisuus nopeaan asiointiin vastaavat sähköautoilijoiden tarpeisiin erinomaisesti asiakaskyselyidemmekin perusteella”, sanoo Rechargen maajohtaja Sami Saarilahti.

Sähköautojen latauspisteitä löytyy jo Helsingin Ala-Tikkurilan, Oulun Kaakkurin, Tampereen Kaukajärven, Espoon Kauniaistentien, Kempeleen, Helsingin Kivikon, Lahden Launeen, Kuopion Matkuksen, Mikkelin, Pirkkalan, Porin, Helsingin Pukinmäen, Espoon Suomenojan, Vantaan Tammiston, Jyväskylän Tourulan ja Vantaan Variston McDonald’s-ravintoloiden yhteydestä.

Latauspisteet ovat yksi esimerkki McDonald’sin vastuullisuusteoista, joista se viestii parhaillaan yhdemmäisyys-kampanjassaan.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Maajohtaja Sami Saarilahti, Recharge, +358 40 757 2880, sami.saarilahti (at) rechargeinfra.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s ja Recharge

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 56 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 12. 

Recharge on sähköisen liikenteen edelläkävijä, joka on operoinut julkista latauspisteverkostoa 2011 lähtien Fortum Charge & Drive brändin alla. Recharge on Pohjoismaiden johtava operaattori, omistaen yli 1 500 julkista latauslaitetta sekä operoiden lisäksi yli tuhatta latauslaitetta Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Rechargen latauspisteverkosto käsittää yhteensä yli 3 300 latauspistettä, sisältäen merkittävän määrän pika- ja suurteholatureita. Pohjoismaat ovat maailman kehittyneimpiä sekä johtavia sähköautomarkkinoita. Recharge tukee päästöttömään täyssähköautoiluun siirtymistä tarjoamalla luotettavia ja helppokäyttöisiä latauspalveluita suosittujen toimipaikkojen yhteydessä. Rechargen omistaa Infracapital, kansainvälisen sijoitusyhtiöön M&G:n kuuluva infrastruktuurirahasto sekä Fortum. M&G Oyj, joka on yksi Ison-Britannian suurimmista sijoitusyhtiöistä, on listattu Lontoon pörssiin FTSE 100 -yrityksenä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Rauman uudistunut McDonald’s palkkaa uusia työntekijöitä – avoin rekrytointitilaisuus 15.7.202112.7.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

Rauman McDonald’s-ravintolan alkuvuonna toteutettu kokonaisvaltainen remontti on siivittänyt toiminnan kasvuun, ja ravintola palkkaa useita uusia työntekijöitä. McDonald’s-yrittäjä Johanna Junkkari järjestää ravintolassaan avoimen rekrytointitilaisuuden torstaina 15.7.2021 kello 10–12. Kaikki paikalle tulleet hakijat haastatellaan tilaisuuden aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme