McDonald's

Salon Mäkkäri palvelee jatkossa 24/7

Jaa
Syksyllä avattu Salon McDonald’s-ravintola palvelee asiakkaitaan 1.3. lähtien ympäri vuorokauden.

Salon uusi Mäkkäri on ollut avoinna jo yli puolen vuoden ajan. Maaliskuun alusta alkaen ravintola palvelee entistä laajemmilla aukioloajoilla. Autokaista palvelee 1.3. alkaen joka päivä 24/7. Ravintolasali on auki päivittäin kello 8.00–23.00.

Salon Mäkkäri sijaitsee Hämeentien ja Ohikulkutien risteysalueella osoitteessa Hämeentie 37. Ravintolassa on pöytiintarjoilu, digitaaliset tilauskioskit, sisäleikkipaikka ja kahden tilauspisteen autokaista. Ravintolassa on myös McDelivery-kotiinkuljetuspalvelu yhteistyössä Woltin ja Foodoran kanssa sekä sähköautojen latauspiste.

Rekrytointi kesätyöntekijöitä varten on auki osoitteessa mcdonalds.fi/rekry. Työt alkavat kevään tai alkukesän aikana. Aukioloaikamuutoksen myötä jatkossa tarvitaan lisää yötyöntekijöitä.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:


Suomen McDonald’sin omistamien ravintoloiden operatiivinen päällikkö Sami Kortelainen, puh. 040 577 5570, sami.kortelainen (at) fi.mcd.com


Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. 040 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 119 maassa, yhteensä noin 39 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 38 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 72 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 243 M€ vuonna 2021. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 11 %. Ravintoloista 54 eli noin 75 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 10.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme