Insinööriliitto IL ry

Satavuotias Insinööriliitto juhlii myös SuomiAreenalla

Jaa

Tänä vuonna 100 vuotta täyttävä Insinööriliitto on näkyvästi esillä SuomiAreenalla ja Pori Jazzeilla. Juhlivan liiton Porin viikkoon mahtuu sekä tiukkaa asiaa että rentoa yhdessäoloa.

– Juhlavuosi sisältää yli 40 tapahtumaa eri puolilla Suomea. Monet niistä ovat suurten yleisötapahtumien yhteydessä, joten on luontevaa, että Insinööriliitto näkyy ja kuuluu Porissa, juhlavuoden projektipäällikkö Grete Ahtola kertoo.

Liitolla on kansalaistorilla teltta yhdessä kuuden yhteistyötahon kanssa. Kansalaistoripaikan teemana on pelasta maailma: teltalla puhutaan muun muassa ilmastonmuutoksesta, kiertotaloudesta sekä luonnontieteiden ja matematiikan merkityksestä tulevaisuuden haasteiden ratkaisemisessa.

Tiistaina 16.7. 100-vuotias Insinööriliitto on pohtimassa osaamiskulttuurien kehittämistä, yhteistyön mahdollisuuksia ja valmiuksia kohdata tulevaisuuden haasteita yhdessä Design Forum Finlandin ja Vahanen-yhtiöiden kanssa. Älykkäästä viisasta – Ihmiskeskeistä suunnittelua ja rakentamista -keskusteluohjelma on Purje-lavalla tiistaina klo 16–17.

Torstaina 18.7. klo 16 liitto on samalla lavalla mukana keskustelemassa luonnontieteellis-matemaattisten eli luma-aineiden merkityksestä. Lavalla on kaksi joukkuetta miettimässä ratkaisuja maapallon pelastamiseksi ja suomalaisten nuorten luma-osaamisen parantamiseksi. Insinööriliiton lisäksi keskustelutilaisuutta ovat järjestämässä Kemianteollisuus, Metsäteollisuus, TEK, Loimu, Sakki, OSKU ja Tekniikan museo.

– Perjantaina on perinteinen Jazzbrunssi Poriin saapuville liiton jäsenille ja yhteistyökumppaneille. SuomiAreenan jälkeen on rennon yhdessäolon ja hyvän musiikin aika, projektipäällikkö Grete Ahtola sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

juhlavuoden projektipäällikkö Grete Ahtola, 045 131 6992

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Insinööriliitto IL ry
Insinööriliitto IL ry
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0201 801 801http://www.ilry.fi

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta 70 000 jäsentä. Jäsenet ovat insinöörejä ja muita tekniikan asiantuntijoita sekä insinööriopiskelijoita. Insinööriliitto tekee työtä parempien työpäivien puolesta.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Insinööriliitto IL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme