McDonald's

Seinäjoen Päivölän uusi McDonald’s-ravintola aukeaa 30.12.

Jaa

Ympäri vuorokauden palveleva uusi ravintola avataan torstaina 30. joulukuuta 2021 kello 10 Seinäjoen Päivölän kaupunginosaan hyvien liikenneyhteyksien ääreen.

Ravintola sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Seinäjoen keskustasta valtatie 18:n vieressä osoitteessa Väinämöinen 2. Ympäri vuorokauden toimivaan ravintolaan tulee pöytiintarjoilu, digitaaliset tilauskioskit, sisäleikkipaikka ja kahden tilauspisteen autokaista. Ravintola tarjoaa työtä noin 70 hengelle.

Uuden ravintolan yrittäjänä aloittaa Mika Rajamäki, joka toimii yrittäjänä myös Kokkolan, Pietarsaaren ja Vaasan McDonald’s-ravintoloissa sekä Seinäjoen toisessa McDonald’s-ravintolassa. Seinäjoen ensimmäinen McDonald’s avattiin jo 25 vuotta sitten.

”On hienoa päästä avaamaan Seinäjoen toinen McDonald’s-ravintola Päivölän kehittyvälle liikealueelle. Uskon ravintolamme täydentävän hienosti alueen tarjontaa ja olen iloinen siitä, että nyt kotiinkuljetuksemmekin tavoittaa entistä laajemmin asiakkaamme Seinäjoella”, sanoo McDonald’s-yrittäjä Mika Rajamäki.

Asiakas voi tilata kotiinkuljetuksen Seinäjoen Päivölän McDonald’silta sekä Woltin että Foodoran kautta. Wolt palvelee ma–to 10–22, pe–la 10–01 ja su 11–22, ja Foodora kello 11–22 maanantaista perjantaihin.

”Olen iloinen, että voimme avata nyt Seinäjoelle jo toisen ravintolan yhdessä yrittäjä Mika Rajamäen kanssa. Ketjumme on kasvanut tänä vuonna voimakkaasti muutenkin, sillä olemme avanneet uudet ravintolat myös Vaasaan ja Nokialle. Lisäksi olemme jo ilmoittaneet avaavamme ensi vuonna uudet ravintolat Turkuun, Saloon ja Tornioon”, sanoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

Suomen 67:stä McDonald’s-ravintolasta noin 85 prosenttia on paikallisten yrittäjien omistuksessa, ja yrittäjiä on yhteensä 12.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

McDonald’s-yrittäjä Mika Rajamäki, puh. 0500 565 544, mika.rajamaki (at) fi.mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. 040 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Woltin jakelualue Päivölän McDonald'sista
Woltin jakelualue Päivölän McDonald'sista
Lataa
Foodoran jakelualue Päivölän McDonald'sista
Foodoran jakelualue Päivölän McDonald'sista
Lataa
Lataa
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 67 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 57 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 12. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme