Espoon kaupunki - Esbo stad

Servicetorget i Iso Omena koncentrerade rådgivning om ärenden till entréhallen

Dela

Servicetorget i Iso Omena håller på med en omflyttning. Nu har också bibliotekets kundservice flyttat in i entréhallen, där Esbo stads servicepunkt och FPA finns sedan tidigare. Dessutom ger biblioteket råd med att sköta ärenden på Träffpunkten, som ligger alldeles intill.

Servicetorget. Foto: Suvi Jäntti.
Servicetorget. Foto: Suvi Jäntti.

Bibliotekets kundservicedisk har flyttat in i entréhallen, intill glasväggen, mitt emot stadens servicepunkt. Bibliotekspersonalen hittas i fortsättningen i entréhallen, men rör sig också på andra håll i biblioteket enligt behov. För stunden finns det ballonger vid den nya kundservicedisken så att den är lätt att känna igen.   

Bibliotekets kunddatorer flyttade till entréhallen redan i somras. Alla kunddatorer på servicetorget inklusive utskrivning och kopiering har nu koncentrerats till entréhallen.  

”Nu finns alla datorer och all personal som jobbar med rådgivning i samma entréhall, vilket innebär att det också blir allt lättare för kunderna att få hjälp med att sköta sina ärenden på webben”, lovar koordinatorn för servicetorget Suvi Jäntti. 

Läshörnan och filmerna flyttade till vuxenavdelningen 

Samtidigt flyttade läshörnan för dagstidningar till den plats där kunddatorerna tidigare stod, i hörnet av bibliotekets vuxenavdelning och hälsostationen. Läsarna fick mer utrymme, vilket de länge önskat. Dessutom flyttade vuxenfilmerna till vuxenavdelningen, där bibliotekets gamla infodisk tidigare stod. Senare under hösten planeras ändringar också på bibliotekets barnavdelning. 

”Förändringarna beror på att vi försöker vara lyhörda för vad våra kunder önskar och behöver. Servicetorget lever med tiden och förändras vid behov. Vi omformar kontinuerligt servicetorget till en allt mer fungerande och trivsammare plats där man kan sköta ärenden”, säger Jäntti och uppmuntrar kunderna att också i fortsättningen komma med kommentarer och be personalen om hjälp med att hitta rätt tjänst. 

Nyckelord

Kontakter

Koordinator för servicetorget
Suvi Jäntti, servicetorget i Iso Omena
Tel. 040 579 4840
suvi.jantti@esbo.fi

Bilder

Servicetorget. Foto: Suvi Jäntti.
Servicetorget. Foto: Suvi Jäntti.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Esbo är en ansvarsfull och human föregångare med fem stadscentrum och nätverksstruktur, där det är bra att bo, lära, arbeta och företaga för alla och där invånaren kan påverka på riktigt.

Facebook

Twitter

Följ Espoon kaupunki - Esbo stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Espoon kaupunki - Esbo stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum