HUS

Silmäsairauksien keskitetty puhelinpalvelu avautuu 5.10.2021

Jaa

Tiistaista 5.10.2021 alkaen HUSin potilaat saavat silmäsairauksiin liittyvää palvelua keskitetysti yhden puhelinnumeron kautta. Keskitetty puhelinpalvelu sujuvoittaa asiointia ja vähentää puhelinaikojen ruuhkautumista.

Silmäsairauksien keskitetty puhelinpalvelu korvaa yksiköiden ja osastojen potilaspuheluita varten tarkoitetut puhelinnumerot 5.10.2021 alkaen. Jatkossa nämä puhelinnumerot yhdistyvät uuteen puhelinpalveluun automaattisesti. Ammattilaisia varten on omat puhelinnumerot.

Silmäsairauksien puhelinpalvelu palvelee potilasta kolmen linjavalikon kautta mm. ajanvarauksissa, päivystykseen liittyvissä asioissa, omaistiedusteluissa ja muissa asioissa. Keskitetty palvelu sujuvoittaa potilaan asiointia ja vähentää puhelinaikojen ruuhkautumista.

Jatkossa potilaan ei tarvitse jonottaa pitkiä aikoja puhelimessa. Osa puheluista ohjautuu suoraan valikon kautta ammattilaiselle, osa puheluista ohjataan takaisinsoittopalveluun. Takaisinsoittopalvelun avulla potilas ohjataan oikealle vastaanottajalle, ja potilaalle soitetaan takaisin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Silmäsairauksien keskitetty puhelinpalvelu 09 471 73400

  • Linja 1 palvelee saman tai seuraavan päivän poliklinikka-ajanvarauksiin liittyvissä asioissa. Linja palvelee klo 7–14.
  • Linja 2 palvelee akuuteissa päivystykseen liittyvissä asioissa sekä vuodeosastoa koskevissa asioissa. Linja palvelee ympäri vuorokauden.
  • Linja 3 palvelee muissa asioissa. Linja palvelee klo 8–16.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme