Haaga-Helia ammattikorkeakouluHaaga-Helia ammattikorkeakouluHaaga-Helia ammattikorkeakoulu

Sisu nykypäivänä - mitä siitä tiedetään? -tilaisuus Helsingin yliopiston Tiedekulman Fönsterissä 9.2. klo 17–19

Jaa

Mitä on tämän päivän sisu? Entä miten se vaikuttaa toimintaamme? Tule kuulemaan sisuaiheisista tutkimuksista Helsingin yliopiston Tiedekulmassa järjestettävään Sisu nykypäivänä – mitä siitä tiedetään? -tilaisuuteen.

Tule mukaan 9.2. klo 17–19 järjestettävään Sisu nykypäivänä – mitä siitä tiedetään? -tilaisuuteen, jossa käsittelemme viime vuosien sisututkimusta paitsi Suomessa myös muualla maailmassa.

Tilaisuuden järjestämisestä vastaavat Helsingin yliopisto yhdessä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa. 

Tilaisuudessa puhuu kouluttaja ja tutkija Emilia Elisabet Lahti. Lahden lisäksi puhujina toimivat Ilmari Määttänen ja Pentti Henttonen Helsingin yliopistosta, Johanna Vuori Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta sekä kirjailija ja toimittaja Katja Pantzar.

Tilaisuus on osa Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittamaa Sisu työelämässä -hanketta, jonka tavoitteena on parantaa työntekijöiden hyvinvointia, ja siten täysin maksuton.

Emme edellytä ennakkoilmoittautumista.

Tilaisuuden ohjelma

  • Ilmari Määttänen: Sisututkimus Suomessa (Helsingin yliopisto)
  • Pentti Henttonen: Sisu, huolet ja hyvinvointi (Helsingin yliopisto)
  • Johanna Vuori: Esihenkilöiden sisu (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu)
  • Katja Pantzar: Sisun kansainväliset kasvot – hyvinvoinnista yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisijaksi
  • Emilia Elisabet Lahti: Selviytymisestä sydämen voimaan: sisututkimusta 10 vuotta
  • Yleisön kysymykset ja loppusanat

Tilaisuuden aika ja paikka

Tiedekulman Fönster (Helsingin yliopisto)
Yliopistonkatu 4
00100 Helsinki
klo 17.00–19.00

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Ratapihantie 13
00520 HELSINKI

09 229 611http://www.haaga-helia.fi/fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Korkeakoulujen opiskelijavalinnoilla on kauaskantoisia vaikutuksia suomalaiseen yhteiskuntaan23.1.2023 11:42:59 EET | Blogi

Korkeakoulujen opiskelijavalinnoissa ei ole kyse vain korkeakoulujen keskinäisestä kilpailusta, vaan ne heijastelevat laajemmin yhteiskunnan muutoksia ja alueellisen vetovoiman kehitystä. Toiveista huolimatta korkeakoulupaikkojen lisääminen alhaisen vetovoiman alueille ei automaattisesti tuo sinne lisää opiskelijoita ja asukkaita, vaan pahimmillaan jarruttaa yhteiskuntakehitystä, heikentää kansallista kilpailukykyä ja lisää hyödyttömiä kustannuksia. Opiskelijan kannalta riskinä on opintojen aloittamisen viivästyminen tai jopa niiden keskeytyminen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme