McDonald's

Suomen McDonald’s lanseerasi Chicken Big Mac -hampurilaisen

Jaa

Chicken Big Mac -kampanjatuote on myynnissä kaikissa Suomen Mäkkäreissä huhtikuusta heinäkuuhun.

Maailmalla laajasti tunnettu Chicken Big Mac -hampurilainen saapui Suomen McDonald’s-ravintoloihin huhtikuussa ja on osa Mäkkärin menua aina heinäkuuhun 2022 saakka. Chicken Big Mac on ainesosiltaan muuten samanlainen kuin Mäkkärin menun klassikkohampurilainen Big Mac, mutta sen pihvit ovat naudanlihan sijaan broilerinlihasta valmistettuja ja sen reseptissä ei ole sipulia. Hampurilaista myytiin Suomessa viimeksi vuonna 2017.

”Chicken Big Mac on saavuttanut valtavan suosion muun muassa Iso-Britanniassa, missä se myytiin tänä vuonna hetkellisesti loppuun. Hampurilaista on toivottu myös meillä Suomessa erittäin paljon, ja olemme iloisia, että voimme tuoda kampanjatuotteen takaisin myös Suomeen”, kertoo Suomen McDonald’sin markkinointijohtaja Mats Nyström.

Suomalaisten broilerinkulutus on kasvanut

Chicken Big Macin paneroidut pihvit valmistetaan EU:n alueella tuotetusta broilerin lihasta. Suomen Siipikarjaliiton mukaan broilerin kulutus on kasvanut Suomessa tasaisesti viime vuosien ajan. Liiton verkkosivuilla kerrotaan, että suomalaiset syövät keskimäärin jo yli 25 kg/hlö broilerinlihaa vuodessa.

Lue lisää Chicken Big Macista osoitteessa: https://www.mcdonalds.com/fi/fi-fi/tuote/chicken-big-mac.html

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Suomen McDonald’sin markkinointijohtaja Mats Nyström, puh. 040 827 3874, mats.nystrom (at) fi.mcd.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 67 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 243 M€ vuonna 2021. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 11 %. Ravintoloista 57 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

McDonald’sin klassikkohampurilaiset ovat nyt entistäkin maukkaampia19.5.2022 11:00:00 EEST | Tiedote

Mäkkäri on parantanut asiakaskokemustaan tekemällä pieniä muutoksia klassikkohampurilaistensa valmistusmetodeihin, ainesosien säilytystapoihin ja tuotteiden tarjoiluaikoihin. Tuloksena on entistä mehevämpinä ja maukkaampina tarjoiltuja hampurilaisia. Maailman tunnetuin hampurilainen, Big Mac, maistuu nyt siis entistäkin paremmalta! Muutokset otettiin Suomen Mäkkäreissä käyttöön toukokuussa.

Ronald McDonald Lastentalosäätiö juhlii 20 toimintavuottaan. Suuri Arvoseminaari huipentaa juhlavuoden4.5.2022 11:00:00 EEST | Tiedote

Lastentalosäätiö on majoittanut Meilahden hirsitaloissa vakavasti sairaiden lasten perheenjäseniä jo 20 vuoden ajan. Tasavuosia juhlitaan järjestämällä Suuri Arvoseminaari teemalla ”Empatiaa, arvoja ja rakkautta työelämässä”. Puhujat ovat talouselämän huippunimiä. Arvoseminaarin suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Tapahtuma järjestetään Pikku Finlandiassa 5.5.2022 klo 8.30–12.30.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme