McDonald's

Suomen McDonald’s otti käyttöön mobiilitilaamisen ja -maksamisen

Jaa

McDonald’sin asiakkaat voivat nyt tilata ja maksaa tilauksensa McDonald’s-sovelluksessa. Tilauksen voi tehdä valmiiksi puhelimella ja noutaa tai syödä paikan päällä aiempaa lyhyemmällä odotusajalla.

McDonald’s on ottanut käyttöön ruoan mobiilitilaamisen ja -maksamisen palvelun McDonald’s-sovelluksessa. Asiakas voi tehdä ja maksaa tilauksensa jatkossa suoraan sovelluksen kautta ja vastaanottaa tilatun ruoan joko pöytään tarjoiltuna, ravintolasalin noutotiskiltä, autokaistalta tai ravintolan pihalla olevalta autoille varatulta noutopisteeltä.

Pienemmän odotusajan lisäksi asiakas saa jokaisesta tilauksesta MyMcDonald’s Rewards -pisteet tililleen automaattisesti, ja vakiotilauksen voi uusia helposti parilla napin painalluksella.

”Mobiilitilaaminen ja -maksaminen tuo Mäkkärin jälleen askeleen lähemmäs asiakasta, kun asiakkaalla on oma tilauskioski taskussaan. Uusi palvelumme lisää ruoan tilaamisen joustavuutta ja palvelussamme asiakas voi valita eri noutovaihtoehdoista – tai tilata ravintolasaliin ruoat suoraan pöytään tarjoiltuna. Kuuntelemme asiakkaitamme ja haluamme palvella heitä heille sopivimmalla tavalla", sanoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

Mobiilitilaaminen ja -maksaminen on käytössä 55 ravintolassa eri puolella Suomea. Palvelun käyttäminen vaatii kirjautumisen McDonald’s-sovellukseen.

McDonald’s-ketju on kehittänyt asiakaskokemusta aiemmin investoimalla muun muassa ravintoloidensa autokaistoihin ja tilauskioskeihin. Tänä vuonna ketjun yhtenä strategisena painopisteenä on digitaalisten palveluiden kehittäminen.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Suomen McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 56 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 12.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Rauman uudistunut McDonald’s palkkaa uusia työntekijöitä – avoin rekrytointitilaisuus 15.7.202112.7.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

Rauman McDonald’s-ravintolan alkuvuonna toteutettu kokonaisvaltainen remontti on siivittänyt toiminnan kasvuun, ja ravintola palkkaa useita uusia työntekijöitä. McDonald’s-yrittäjä Johanna Junkkari järjestää ravintolassaan avoimen rekrytointitilaisuuden torstaina 15.7.2021 kello 10–12. Kaikki paikalle tulleet hakijat haastatellaan tilaisuuden aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme