Suomen Seniorihoiva Oy

Suomen Seniorihoiva aloittaa terveydenhuollon palvelut

Jaa
Suomen Seniorihoiva on aloittanut kotisairaanhoitopalveluiden tuottamisen pääkaupunkiseudulla ja sen ympäröivissä kehyskunnissa. Yritys on saanut Etelä-Suomen aluehallintoviraston myöntämän luvan yksityisten terveydenhuollon palveluiden antamiseen. Suomen Seniorihoivan terveydenhuollon palveluiden vastaavana johtajana toimii yrityksen nykyinen palvelupäällikkö My Sundelin, jolla on vuosien kokemus ikäihmisten kotihoidosta.

Suomen Seniorihoivan tuottamia kotisairaanhoidon palveluita ovat muun muassa lääkkeiden annosteleminen ja antaminen, INR-mittaukset, haavahoidot, katetroinnit ja suuhygienia. Muita keskeisiä palveluita ovat terveydentilan ja oireiden seuranta, kuten verensokerin, verenpaineen ja kiputilojen tarkkaileminen ja hoito. Tarvittaessa yritys järjestää myös reseptien uusimisen ja apteekissa asioinnin.

”Meillä käy asiakkaan luona aina sama hoitaja, jolloin potilaan terveydentilaa pystytään seuraamaan erittäin tehokkaasti ja voimme reagoida nopeasti mahdollisiin muutoksiin”, Suomen Seniorihoivan palvelupäällikkö My Sundelin kertoo.

Suomen Seniorihoiva pyrkii tuomaan ikäihmisten koteihin mahdollisimman kattavat palvelut, joita esimerkiksi saattohoidossa usein tarvitaan.

”Tulevaisuudessa tuomme senioreiden koteihin tarvittaessa sairaalaolosuhteita vastaavat puitteet ja osaamisen”, kertoo Suomen Seniorihoivan perustaja ja toimitusjohtaja Mika Suominen.

Kaikki Suomen Seniorihoivan työntekijät rekrytoidaan ja valitaan huolellisesti. Hoitohenkilökunnalle järjestetään lisäksi lääkehoidon täydennyskoulutusta ja heidän ammattitaitoaan ylläpidetään ja kehitetään säännöllisesti.

Yritys tuottaa kattavasti erilaisia kotipalveluita ikäihmisille ja vammaisille seitsemällä eri paikkakunnalla 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. 

Palveluiden hinnat on nähtävissä hinnastossa yrityksen verkkosivuilta.

Yrityksellä on myös tietopankki, josta halukkaat voivat lukea tietoa hoiva-alasta. Yksi merkittävä asia, mitä monet kotisairaanhoidon palveluita käyttävät eläkeläiset eivät tiedä, on heidän mahdollisuus eläkettä saavan hoitotukeen, josta voi lukea lisätietoa tietopankista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Seniorihoiva Oy
Suomen Seniorihoiva Oy
Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki

010 324 9000https://suomenseniorihoiva.fi

Suomen Seniorihoiva Oy on täysin kotimainen hoiva-alan kasvuyritys, jonka tehtävänä on rikastaa senioreiden elämää. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja se toimii seitsemällä eri paikkakunnalla. Tulevaisuudessa yritys pyrkii olemaan merkittävä kotimainen sote-palveluiden tuottaja. www.suomenseniorihoiva.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Seniorihoiva Oy

Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito laajenee valtakunnalliseksi29.9.2021 11:35:04 EEST | Tiedote

Kiireettömän kotihoidon edelläkävijänä tunnettu, jo vuosia pääkaupunkiseudulla toiminut Suomen Seniorihoiva avaa palvelunsa kaikkialle Suomeen. Asiakaslähtöiseen, läsnä olevaan ja kiireettömään ikäihmisille suunnattuun palveluun erikoistuneella yhtiöllä on nyt toimipisteet Espoossa, Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Uuden lanseerauksen myötä Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito tulee 1. lokakuuta 2021 lähtien saataville kaikkialle Suomeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme