Suomen Seniorihoiva Oy

Suomen Seniorihoiva suosittelee lisää panostuksia kotihoitoon

Jaa
Suomen Seniorihoivalla ollaan seurattu viime päivien mediakeskustelua kaksijakoisin tunnelmin. Yhtiö suhtautuu hyvin vakavasti hoiva-alaa koskeviin laatu- ja turvallisuuspuutteisiin. Yhtiö haluaa kuitenkin muistuttaa, että nimenomaan kotihoitoa tekevät yritykset ovat eri asemassa hoivakotien kanssa. Alalla on lisäksi lukuisia eettisellä pohjalla toimivia yksityisiä yrityksiä, joissa henkilöstömitoitukset ovat kunnossa.
Suomen Seniorihoivan perustaja ja toimitusjohtaja Mika Suominen. Kuva: Markku Pajunen.
Suomen Seniorihoivan perustaja ja toimitusjohtaja Mika Suominen. Kuva: Markku Pajunen.

Suomen Seniorihoivalla ei ole hoivakoteja tai muita palveluasumisyksiköitä, vaan yhtiö tuottaa kiireetöntä kotihoitoa Uudellamaalla, Tampereella ja jatkossa myös muualla Suomessa. Asiakas voi halutessaan tilata Suomen Seniorihoivalta itselleen saman hoitajan vaikka koko päiväksi.

Suomen Seniorihoivan perustaja ja toimitusjohtaja Mika Suominen kokee, että alan mediakeskustelu kritisoi turhaan kaikkia hoiva-alan yrityksiä ja antaa jopa virheellisen kuvan kotihoitoa tuottavista yrityksistä.

Suomisen mielestä hoivapalveluiden pääpainoa tulisi kohdistaa entistä enemmän kotihoitoon ja pieniin ja keskisuuriin palveluntuottajiin lisäämällä esimerkiksi palvelusetelien käyttöä. Se tulisi myös halvemmaksi yhteiskunnalle.

”Panostusta kotihoitoon tulisi ehdottomasti lisätä. Hoidon järjestäminen kotiin tulee paljon edullisemmaksi yhteiskunnalle ja uusi teknologia mahdollistaa turvallisen kotona asumisen. Myös kiireettömän kotihoidon saatavuudesta tulisi tiedottaa avoimemmin ikäihmisille ja heidän omaisilleen”, kertoo Suominen.

Suomen Seniorihoivan tuottamat kotihoidon palvelut räätälöidään aina yksilöllisesti joka asiakkaalle. Näin voidaan varmistaa, että kukin asiakas saa juuri haluamansa määrän hoitoa ja hoivaa.

”Meidän konseptimme perustuu kiireettömään henkilökohtaiseen palveluun ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen, me emme ajattele joka asiassa vain rahaa”, kertoo Suominen.

Yhtiöllä on korkea asiakastyytyväisyys eikä laiminlyöntejä ole päässyt sattumaan. Suomen Seniorihoivan teettämän asiakaskyselyn perusteella yhtiön Net Promoter Score eli NPS-luku on 89 ja asteikolla 0-10 arvosanojen keskiarvo on 9,3.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Suomen Seniorihoivan perustaja ja toimitusjohtaja Mika Suominen. Kuva: Markku Pajunen.
Suomen Seniorihoivan perustaja ja toimitusjohtaja Mika Suominen. Kuva: Markku Pajunen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Seniorihoiva Oy
Suomen Seniorihoiva Oy
Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki

010 324 9000https://suomenseniorihoiva.fi

Suomen Seniorihoiva Oy on täysin kotimainen hoiva-alan kasvuyritys, jonka tehtävänä on rikastaa senioreiden elämää. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja se toimii seitsemällä eri paikkakunnalla työllistäen kymmenittäin hoiva-alan ammattilaisia. Yritys tuottaa luotettavia ja korkealuokkaisia avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Tulevaisuudessa yritys pyrkii olemaan merkittävä kotimainen sote-palveluiden tuottaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Seniorihoiva Oy

Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito laajenee valtakunnalliseksi29.9.2021 11:35:04 EEST | Tiedote

Kiireettömän kotihoidon edelläkävijänä tunnettu, jo vuosia pääkaupunkiseudulla toiminut Suomen Seniorihoiva avaa palvelunsa kaikkialle Suomeen. Asiakaslähtöiseen, läsnä olevaan ja kiireettömään ikäihmisille suunnattuun palveluun erikoistuneella yhtiöllä on nyt toimipisteet Espoossa, Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Uuden lanseerauksen myötä Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito tulee 1. lokakuuta 2021 lähtien saataville kaikkialle Suomeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme