Tammi

Tammi alkaa kustantaa arvostettuja National Geographic -kirjoja Suomessa

Jaa

Tammi alkaa julkaista yhden maailman tunnetuimman brändin, National Geographicin, kirjoja. Vuodesta 1888 lähtien vaikuttaneen National Geographicin ydintehtävä on ollut maailman ja sen ilmiöiden tuntemuksen edistäminen sekä luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen tuleville sukupolville. Tätä työtä on tehty parhaiden asiantuntijoiden ja tutkijoiden kanssa. Tammen kustannuslistalta julkaistavat kirjat on suunnattu kaikenikäisille tiedonhaluisille lukijoille.

Keväällä Tammi julkaisee useita kiinnostavia National Geographic -kirjoja lapsille.
Keväällä Tammi julkaisee useita kiinnostavia National Geographic -kirjoja lapsille.

Luotettavan tiedon tarve on suuri, ja se näkyy nyt myös tietokirjojen kysynnässä. Tammi vastaa lukijoiden tarpeeseen aloittamalla kirjojen julkaisemisen tunnetun ja luotettavan National Geographic -brändin alla. Vuoden 2022 alussa käynnistyy ensi kertaa Suomessa National Geographic -kirjojen monipuolinen kustannusohjelma, jossa tiedettä ja historiaa lähestytään tietokirjojen lisäksi myös fiktion keinoin.

“Olemme valtavan innoissamme siitä, kuinka kaikki National Geographicin uskomattomat tarinat ja kuvat heräävät eloon kirjoina sen lisäksi että ovat katsottavissa elokuvina ja sarjoina TV-kanavalla ja Disney+:lla. Tammi on yksi luotettavimpia kumppaneitamme, ja olen varma, että he käyttävät loistavasti hyödyksi tämän mahdollisuuden ruokkia tiedonjanoa, tarjota inspiraatiota ja innostaa kaiken ikäisiä lukijoita”, sanoo Hans van Rijn, the Walt Disney Companyn Pohjoismaiden ja Baltian maajohtaja.

Tammi julkaisee lukemaan opettelevien ja tiedonhaluisten lasten Luen itse -sarjaa, jonka kirjat ilmestyvät kolmessa eri vaativuustasossa. Ensimmäisen vuoden teemoja ovat dinosaurukset, planeetat, hevoset, vesi, muumiot ja ponit. Todelliset taitajat -sarjan avaa tietokirja jalkapallosta. Kreikan myytit tulevat hauskalla tavalla tutuiksi löytöeläinkeskukseen sijoittuvassa fiktiivisessä Zeus Mahtava -sarjassa ja Explorer Academy -sarja vie mysteereiden, tieteen ja tekniikan täyttämään maailmaan, jossa salaisen akatemian oppilaat joutuvat keskelle maailmanlaajuista tehtävää. Loppuvuodesta ilmestyy aikuislukijoille suunnattu kattava ja kaunis kirja Pohjois-Euroopan kansallispuistoista. 

”National Geographic on tehnyt jo 134 vuotta tärkeää ja näkyvää työtä ihmiskunnan tiedon lisäämiseksi maailmasta. On valtavan suuri kunnia, että Tammi on julkaisemiensa kirjojen myötä nyt osa tätä rohkeaa ja uteliasta luotettavan tiedon yhteisöä”, iloitsee Tammen lasten- ja nuortenkirjallisuuden kustantaja Saara Tiuraniemi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yhteystiedot:
Saara Tiuraniemi ǀ kustantaja ǀ Tammi ǀ +358 400 873 335 ǀ saara.tiuraniemi@tammi.fi

Arvostelukappaleet: tiedotus@tammi.fi

Kuvat

Keväällä Tammi julkaisee useita kiinnostavia National Geographic -kirjoja lapsille.
Keväällä Tammi julkaisee useita kiinnostavia National Geographic -kirjoja lapsille.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tammi
Tammi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 HELSINKI

010 5060 300http://www.tammi.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tammi

Tiedote: Timo Parvelan ja Pasi Pitkäsen Varjot-trilogialle poikkeuksellinen vastaanotto – oikeudet myyty jo useisiin maihin24.11.2021 10:07:44 EET | Tiedote

Kirjailija Timo Parvelan ja kuvittaja Pasi Pitkäsen lastenromaanisarja Varjot herättää kansainvälisesti poikkeuksellisen suurta kiinnostusta. Trilogia on myyty kustantajien välisen tarjouskilpailun tai korkean ennakkotarjouksen (pre-empt) jälkeen jo Saksaan, Hollantiin, Tanskaan, Venäjälle ja Viroon. Sarjan ensimmäinen osa Varjot 1. Helähdys julkaistiin Suomessa syyskuussa.

Tammen kevään 2022 kirjat on julkistettu16.11.2021 12:00:00 EET | Tiedote

Tammen keväässä Mikko Leppilampi pohtii avoimesti valintojaan vaiherikkaassa elämässään, R. M. Rosenberg kuljettaa Hakoisten Anna -romaanissa lukijansa 1700-luvulle ja keskelle erästä rakkaustarinaa, maineikkaan National Geographicin kirjojen julkaiseminen Suomessa alkaa monipuolisilla lasten tieto- ja kaunokirjoilla, ja Keltaisessa kirjastossa ilmestyy huhtikuussa tuoreen kirjallisuuden nobelistin Abdulrazak Gurnahin romaani Loppuelämät.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme