McDonald's

Tampereen Jäähovin uudistunut McDonald’s-ravintola avaa ovensa 12.10.

Jaa

Uudistuneessa Tampereen Jäähovin McDonald’s-ravintolassa on kaksi uutta digitaalista tilauskioskia sekä täysin uusi ilme. Uusittu autokaista avataan samassa yhteydessä maanantaina 12.10.

Tampereen Jäähovin McDonald’s-ravintolaan on asennettu laajan remontin yhteydessä kaksi uutta digitaalista tilauskioskia. Tilauskioskien avulla asiakkaat voivat valita haluamansa tuotteet, tilata ja maksaa tilauksensa digitaalisilta näytöiltä. Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan heti tilauksen jälkeen ja tarjoillaan suoraan pöytään. Remontin jälkeen ravintolassa on nyt yhteensä kahdeksan tilauskioskia.

Ravintolasali on remontin myötä saanut täysin uuden Alphabet-konseptin mukaisen ilmeen, ja asiakaspaikkoja on lisätty.

Myös uudistettu ja entistä nopeamman palvelun autokaista avautuu.

”Olen iloinen, että olemme päässeet remontoimaan Jäähovin-ravintolan aivan uudelle tasolle. Laadukkaat materiaalit, kaksi uutta digitaalista tilauskioskia sekä uusi Side by Side -autokaista varmistavat entistä paremman asiakaskokemuksen. Henkilökuntakin odottaa jo innokkaana remontin valmistumista”, kertoo yrittäjä Hannu Wiinikainen.

McDonald’s jatkaa Suomessa ravintoloidensa kehittämistä yhdessä yrittäjiensä kanssa. Suomessa on yhteensä 44 McDonald’s-ravintolaa, josta löytyy digitaaliset tilauskioskit.

Lisätietoja:

McDonald’s-yrittäjä Hannu Wiinikainen, puh. + 0400 77 5855, hannu.wiinikainen (at) fi.mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 66 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 205,8 M€ vuonna 2019. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna lähes 7 %. Ravintoloista 55 eli noin 83 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme