Viestintätoimisto Medita Oy

Tekoäly, yhteisöllisyys ja analytiikka kiinnostavat someammattilaisia – CMADFI 2019 risteilee Turusta Tukholmaan

Jaa

Tammikuun neljäntenä maanantaina muistetaan taas viestinnän ammattilaisia, jotka huolehtivat palveluista ja rakentavasta vuorovaikutuksesta sosiaalisen median yhteisöissä. Yhdysvalloista lähtenyt Community Manager Appreciation Day elää ja voi hyvin Suomessa. Vertaisoppimistapahtuma järjestetään tänä vuonna 27.–28.1. laivaristeilyllä Viking Gracella Turusta Tukholmaan ja takaisin.

CMADFI on järjestetty eri puolilla Suomea, viimeksi Lappeenrannassa 2018. Tänä vuonna tapahtuma on ensimmäistä kertaa Varsinais-Suomessa. Kuva: Karri Anttila, Lvngroom Oy
CMADFI on järjestetty eri puolilla Suomea, viimeksi Lappeenrannassa 2018. Tänä vuonna tapahtuma on ensimmäistä kertaa Varsinais-Suomessa. Kuva: Karri Anttila, Lvngroom Oy

Sponsoreiden ja vapaaehtoisten tuella toteutetun CMADFI-tapahtuman teemat on valittu yhteisöllisesti. Tärkeimmiksi äänestettiin tällä kertaa tekoäly somekanavien asiakaspalvelussa, videot, hyvän yhteisön aikaansaaminen ja kasvattaminen, uudet yhteisötyökalut, tiedon visualisointi sekä analytiikan hyödyntäminen.

– Yhteisö- ja somemanagereiden määrä on kasvanut huomattavasti niiden seitsemän vuoden aikana, jolloin olemme tätä tapahtumaa järjestäneet, kertoo tapahtuman pääjärjestäjä, somekouluttaja ja -konsultti Johanna Janhonen.

Ensimmäisessä tapahtumassa paikalla oli noin 15 henkilöä, joista kukaan ei toiminut täysipäiväisenä yhteisömanagerina, mutta nykyään tällä tittelillä työskentelee ammattilaisia niin yrityksissä kuin muissakin organisaatioissa, kansalaisjärjestöissä, kunnissa ja valtiolla. Enimmillään tapahtumaan on osallistunut noin 350 osallistujaa paikan päällä, minkä lisäksi tapahtumaa on voinut seurata etänä.

Edullista koulutusta ja verkostoitumista

Tapahtumassa Community Manager Appreciation Dayn teemaan on lisätty ideoita TED-tapahtumasta, jossa pidetään paljon lyhyitä, mutta inspiroivia puheita. Siinä missä TED-tapahtumaan osallistuminen maksaa 10 000 dollaria, CMADFI on sisällöltään osallistujilleen ilmainen.

Johanna Janhonen koordinoi tapahtumaa palkatta ympärivuotisesta suunnittelusta käytännön toteutukseen, viestintään ja markkinointiin. Tapahtuman kautta hän kertoo paitsi kehittävänsä itseään ammatillisesti myös pitävänsä yhteyttä "somesukulaisiinsa".

– Live-kohtaamisissa on oma huikea arvonsa, etenkin, kun teemme suurimman osan työstämme netissä, itse osa-aikaisena yhteisö- ja somemanagerina toimiva Janhonen toteaa.

– Odotan innolla, mitä pääsponsorimme Ambientia, Kuulu ja Viking Line kertovat tuotteistaan ja asiakasyhteisöistään. Myös Novitan yhteisöt ja Verohallinnon railakas sometus ovat kiinnostaneet minua pitkään, hän mainitsee päivän ohjelmasta.

Tapahtumaan on vielä vapaita paikkoja ja ilmoittautua voi 21.1.2019 mennessä.  Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Johanna Janhonen
Piilotettu aarre
040 506 1960
johanna@piilotettuaarre.fi

Kuvat

CMADFI on järjestetty eri puolilla Suomea, viimeksi Lappeenrannassa 2018. Tänä vuonna tapahtuma on ensimmäistä kertaa Varsinais-Suomessa. Kuva: Karri Anttila, Lvngroom Oy
CMADFI on järjestetty eri puolilla Suomea, viimeksi Lappeenrannassa 2018. Tänä vuonna tapahtuma on ensimmäistä kertaa Varsinais-Suomessa. Kuva: Karri Anttila, Lvngroom Oy
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viestintätoimisto Medita Oy
Viestintätoimisto Medita Oy
Yrjönkatu 11 D 17
00120 Helsinki

https://medita.fi

Viestintätoimisto Medita Oy on itsenäinen viestintätoimisto. Toimipisteemme ovat Helsingissä ja Jyväskylässä. Olemme keskittyneet teknologia- ja teollisuusyritysten sekä asiantuntijaorganisaatioiden viestintään ja sisältömarkkinointiin. Myyntikate vuonna 2019 oli noin 700 000 euroa ja liikevaihto miljoona euroa.

Medita on Marketing Finlandin jäsen. Vuodesta 2010 olemme toimineet itsenäisten viestintätoimistojen verkostossa, Worldcom Public Relations Groupissa, johon kuuluu yli 130 yrittäjävetoista PR- ja viestintätoimistoa yli 40 maassa eri puolilla maailmaa. 

Taloustutkimuksen toteuttamassa viestintätoimistojen yrityskuvatutkimuksessa Medita sijoittui yleisarvosanalla kolmanneksi ja hinta-laatu-suhteessa toiseksi 29 toimiston joukossa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viestintätoimisto Medita Oy

Minne some on menossa – 10. CMADFI tuo uusinta tietoa alan ammattilaisille19.1.2021 07:32:10 EET | Tiedote

Somealustojen vallankäyttö on puhuttanut pitkään, mutta erityisen huomion kohteeksi aihe on noussut viime viikkoina Facebookin ja Twitterin suljettua Yhdysvaltain presidentin käyttäjätilit väkivaltaisen mellakan jälkeen. Mihin suuntaan sosiaalinen media on menossa ja miten siihen tulisi suhtautua, jos se on iso osa omaa arkea tai jopa työpaikka? Somen ajankohtaisia ilmiöitä tarkastellaan alan ammattilaisten maksuttomassa CMADFI 2021 koulutus- ja verkostoitumispäivässä verkossa 25. tammikuuta.

Uusi globaali raportti: Taistelu osaajista tekee vuodesta 2018 työntekijän vuoden25.4.2018 11:26:56 EEST | Tiedote

Yritysjohdon kannattaa tänä vuonna varautua taisteluun lahjakkaista työntekijöistä, väittää viestintätoimistojen kansainvälisen Worldcom Public Relations Groupin, tuore selvitys. The Worldcom Confidence Indexiksi – Worldcomin luottamusindeksiksi – nimetyn raportin mukaan taistelu kyvykkyyksistä ja huoli uusien uhkien torjumisesta tekee tästä vuodesta todellisen työntekijän vuoden.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme