Kustannusosakeyhtiö Siltala

Tervetuloa SDP:n historiakirjasarjan uuden osan Kylmän sodan ja ristiriitojen puolue julkistamistilaisuuteen 14.12.

Jaa
Tervetuloa SDP:n historiakirjasarjan neljännen osan julkistamis- ja infotilaisuuteen keskiviikkona 14.12. kello 11–12 Paasitornin Tivoli-saliin (Paasivuorenkatu 5 A). Mikko Majanderin kirjoittama teos KYLMÄN SODAN JA RISTIRIITOJEN PUOLUE – SDP:n historia 4, 1952–1957 on varmaotteinen tutkimus SDP:stä 1950-luvun kylmässä sodassa.

Kirjan kaari kantaa olympiavuodesta Porkkalan palautukseen, yleislakon ja Unkarin kansannousun kautta Kekkosen presidenttikauden alkuun. SDP nojaa länteen, samastuu Pohjolaan ja kamppailee ongelmallisten idänsuhteiden kanssa.

Mukana kulkevat kotimaan hermoja raastavat valtakamppailut ja poliittiset pelit. Puolueen sisäiset riidat ja hajaannus saavat seikkaperäisen selostuksen.

Mikko Majander nostaa esiin puoleueen voimakkaat persoonat: Väinö Leskisen ja Emil Skogin, Väinö Tannerin, Penna Tervon, Arvo Poika Tuomisen, Tyyne Leivo-Larssonin ja monet muut.

Agraarinen Suomi odotti modernisaatiota, jossa tulevaisuus kuuluisi sosialidemokratialle.

***

Yst ilm tilaisuuteen viimeistään 13.12. reetta@siltalapublishing.fi, 0400 328 300

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Siltala
Suvilahdenkatu 7
00500 Helsinki

Kustannusosakeyhtiö Siltala on Aleksi ja Touko Siltalan vuonna 2008 perustama riippumaton kustantamo, joka julkaisee laadukasta kauno- ja tietokirjallisuutta.

www.siltalapublishing.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Siltala

Ismo ja Angelika Leikolan kirja UNELMAERO – ELÄMÄ 2.0 ilmestyy pian ///EMBARGO 24.3. klo 00.01///14.3.2023 12:30:37 EET | Tiedote

Ismo ja Angelika Leikola palaavat Yhdysvaltoihin Suomessa vietetyn koronavuoden jälkeen – tällä kertaa eronneena parina. Vaikka eropäätös on yhteinen ja tarpeellinen, tuo se mukanaan uudenlaisia haasteita ja pelkoja. Uusi kirja UNELMAERO – ELÄMÄ 2.0 kutsuu lukijan kulisseihin kurkistamaan, mitä tapahtuikaan SUO, KUOKKA JA HOLLYWOOD -kirjaa kirjoitettaessa ja miksi pariskunta päätyi eroon.

Antti Hurskaisen romaani Suntio lähestyy olemassaolon ydinkysymyksiä16.2.2023 11:44:05 EET | Tiedote

Turtola työskentelee suntiona pienessä maalaisseurakunnassa. Hän sahaa, haravoi, rukoilee ja saattaa viisivuotiasta Monikaa päiväkotiin. Kirkkoherra Sirén alkoholisoituu, yrittää edistää väitöskirjaansa ja sietää Jumalan hiljaisuutta. – Antti Hurskaisen romaani SUNTIO lähestyy olemassaolon ydinkysymyksiä kuten syyllisyyttä, itsekkyyttä, armoa, pelkoa ja kuolemaa kristinuskon, taiteen sekä moraalifilosofian kautta.

Siltalan kevään dekkareissa liikutaan Helsingissä, Berliinissä ja englantilaisessa pikkukylässä1.2.2023 09:59:28 EET | Tiedote

Sari Rainion ja Juha Rautaheimon kovasti odotettu Mortui non silent -dekkarisarjan toinen osa VAELTAVAT VAINAJAT alkaa siitä kun Tattarisuolta löytyy ruumis. Eletään vuotta 2010. – Heidi Airaksisen dekkarissa MAA JOTA EI OLE puolestaan seikkaillaan 1920-luvun lopun Berliinissä. – Englantilaisen Robert Thorogoodin kirjat sijoittuvat nykyaikaan ja pikkukylään joen rannalla. KUOLEMA KYLÄSSÄ on Thamesjoen murhat -sarjan toinen osa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme