Vaasan kaupunki - Vasa stad

Tilapäisiä muutoksia paikallisliikenteeseen

Jaa

Gerbyssä Mäntymaantiellä sijaitseva bussipysäkki siirretään tilapäisesti rakennustyömaan vuoksi. Siirrettävä pysäkki on Mäntymaantie 28:n kohdalla ja uusi tilapäinen pysäkki pystytetään noin parin sadan metrin päähän Kortelaaksontie 13 muuntamon kohdalle.

Poikkeusjärjestely on näillä näkymin voimassa koko talviaikataulun ajan 17.8.2020 – 6.6.2021. Muutos koskee ainoastaan paikallisliikenteen linja 3 matkustajia. Bussit ajavat jatkossakin samaa reittiä.

Toinen muutos koskee Kanavasillantietä, jossa liikenne katkaistaan yhdeksi päiväksi 24.8.2020 työmaa-alueen kohdalta. Bussit 7 ja 9 ajavat Liisanlehdontien kautta, jolloin pysäkit Kanavasillantie 8 ja Kanavasillantie / Sairaala A ovat pois käytöstä. Linja 7 matkustajat voivat käyttää viereisiä pysäkkejä Kanavasillantie / Vanha Satama A ja Kanavasillantie / Sairaala B. Linja 9 matkustajat voivat käyttää pysäkkejä Torikatu 3 ja Kanavasillantie / Hartman.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Joukkoliikennesuunnittelija Anastassia Backlund, puh. 040 578 8499

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme