Suomen Seniorihoiva Oy

Titta Olander-Järvinen vahvistamaan Suomen Seniorihoivan palvelutiimiä

Jaa
Suomen Seniorihoiva Oy on nimittänyt palvelukoordinaattoriksi Titta Olander-Järvisen 2.1.2020 alkaen. Nimityksen myötä yhtiö vastaa kysynnän jatkuvaan kasvuun.
Palvelukoordinaattori Titta OIander-Järvinen.
Palvelukoordinaattori Titta OIander-Järvinen.

Olander-Järvinen on koulutukseltaan lähihoitaja ja tradenomi. Hänen vastuualueenaan on asiakaspalvelun ja työvuorojen koordinointi. Aiemmin Olander-Järvinen on työskennellyt hoitajana ja tiiminvetäjänä Uudenmaan Seniorikodit Oy:ssä sekä kaupan alalla liikkeenjohdollisissa tehtävissä.

- Toivotamme Titan lämpimästi tervetulleeksi vahvistamaan palvelutiimiämme. Kysyntämme kasvaessa tarvitsemme lisää ammattitaitoista otetta toimintojen kehittämiseen. Titan kokemus hoitotyöstä yhdistettynä hänen liike-elämän kokemukseensa tuo palvelutoimintoihimme erinomaisen vahvistuksen, sanoo Suomen Seniorihoivan perustaja ja toimitusjohtaja Mika Suominen.

Olander-Järvinen kiinnostui Suomen Seniorihoivasta, koska halusi työssään yhdistää ammattitaitoisen palvelun ja aidosti välittävän vuorovaikutuksen ikäihmisten parissa.

- Minuun teki erityisen vaikutuksen Suomen Seniorihoivan tapa toimia asiakkaan kanssa kiireettömästi. Minulle on sydämenasia, että asiakas huomioidaan ja häntä palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla. Koin myös Suomen Seniorihoivan arvot omikseni ja haluan olla mukana edistämässä niiden toteutumista käytännössä, kertoo Titta OIander-Järvinen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Palvelukoordinaattori Titta OIander-Järvinen.
Palvelukoordinaattori Titta OIander-Järvinen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Seniorihoiva Oy
Suomen Seniorihoiva Oy
Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki

010 324 9000https://suomenseniorihoiva.fi

Suomen Seniorihoiva Oy on täysin kotimainen hoiva-alan kasvuyritys, jonka tehtävänä on rikastaa senioreiden elämää. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja se toimii seitsemällä eri paikkakunnalla työllistäen kymmenittäin hoiva-alan ammattilaisia. Yritys tuottaa luotettavia ja korkealuokkaisia avustus-, seuranpito- ja hoivapalveluita 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Tulevaisuudessa yritys pyrkii olemaan merkittävä kotimainen sote-palveluiden tuottaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Seniorihoiva Oy

Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito laajenee valtakunnalliseksi29.9.2021 11:35:04 EEST | Tiedote

Kiireettömän kotihoidon edelläkävijänä tunnettu, jo vuosia pääkaupunkiseudulla toiminut Suomen Seniorihoiva avaa palvelunsa kaikkialle Suomeen. Asiakaslähtöiseen, läsnä olevaan ja kiireettömään ikäihmisille suunnattuun palveluun erikoistuneella yhtiöllä on nyt toimipisteet Espoossa, Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Uuden lanseerauksen myötä Suomen Seniorihoivan kiireetön kotihoito tulee 1. lokakuuta 2021 lähtien saataville kaikkialle Suomeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme