McDonald's

Turun Skanssin uusi McDonald’s-ravintola aukeaa 28.3.

Jaa

Ympäri vuorokauden palveleva uusi ravintola avataan maanantaina 28. maaliskuuta 2022 kello 10 Turun Skanssin kaupunginosaan hyvien liikenneyhteyksien ääreen.

Turun kolmas McDonald’s-ravintola sijaitsee noin neljän kilometrin päässä sekä Turun että Kaarinan keskustoista valtatie 1:n varrella osoitteessa Biolinja 27. Ravintolan läheisyydessä sijaitsee myös Skanssin kauppakeskus sekä paljon muita palveluita.

Ympäri vuorokauden toimivassa ravintolassa on pöytiintarjoilu, digitaaliset tilauskioskit, sisäleikkipaikka ja kahden tilauspisteen autokaista. Asiakaspaikkoja on salissa 109 ja terassilla 20. Ravintola tarjoaa työtä 80 henkilölle.

”Skanssin uusi moderni ravintola palvelee asiakkaita 24/7 niin autokaistalla kuin ravintolasalissakin, ja palveluihin kuuluvat mainiot kotiinkuljetusmahdollisuudet. Olemme hyvin iloisia siitä, että voimme palvella asiakkaitamme Turun alueella entistä paremmin”, sanoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

McDonald’s oli viime vuonna myynnillä mitattuna Suomen suurin pikaruokaketju, ja sen strategiana on kasvaa lähitulevaisuudessa voimakkaasti eri puolilla Suomea. Se on jo tiedottanut avaavansa uudet ravintolat tänä vuonna myös Saloon, Tornioon, Riihimäelle ja Lohjalle.

Kotiinkuljetus alkaa 1.4.2022

Ravintola aloittaa kotiinkuljetusyhteistyön Foodoran ja Woltin kanssa perjantaina 1.4.2022. Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan McDonald’sissa, ja Foodoran tai Woltin lähettikumppani noutaa ruoan. McDelivery toimii arkipäivisin ja viikonloppuisin Woltin ja Foodoran kuljetusaikataulujen mukaisesti, ja kotiinkuljetuksen hinta määräytyy Woltin ja Foodoran hinnoittelun mukaan.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. 040 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Lataa
Lataa
Lataa
Lataa
Foodoran jakelualue Skanssin McDonald'sista
Foodoran jakelualue Skanssin McDonald'sista
Lataa
Woltin jakelualue Skanssin McDonald'sista
Woltin jakelualue Skanssin McDonald'sista
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 67 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 243 M€ vuonna 2021. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 11 %. Ravintoloista 57 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Ronald McDonald Lastentalosäätiö juhlii 20 toimintavuottaan. Suuri Arvoseminaari huipentaa juhlavuoden4.5.2022 11:00:00 EEST | Tiedote

Lastentalosäätiö on majoittanut Meilahden hirsitaloissa vakavasti sairaiden lasten perheenjäseniä jo 20 vuoden ajan. Tasavuosia juhlitaan järjestämällä Suuri Arvoseminaari teemalla ”Empatiaa, arvoja ja rakkautta työelämässä”. Puhujat ovat talouselämän huippunimiä. Arvoseminaarin suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Tapahtuma järjestetään Pikku Finlandiassa 5.5.2022 klo 8.30–12.30.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme