Espoon kaupunki - Esbo stad

Työllisyyden palvelutori aloittaa maaliskuussa

Jaa

Ison Omenan palvelutorin palvelut laajentuvat maaliskuun 2019 alussa, kun Pop up -tilaan avataan Työllisyyden palvelutori. Se palvelee aikuisia työnhakijoita tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 10–14. Tarkasta avajaispäivästä tiedotetaan lähempänä.

Työllisyyden palvelutori tarjoaa  neuvontaa ja ohjausta työnhakuun ja koulutukseen liittyvissä asioissa ilman ajanvarausta.
Työllisyyden palvelutori tarjoaa neuvontaa ja ohjausta työnhakuun ja koulutukseen liittyvissä asioissa ilman ajanvarausta.

Työllisyyden palvelutorilla Espoon kaupungin työllisyyspalvelut ja Uudenmaan TE-toimisto yhdistävät osaamisensa ja tarjoavat neuvontaa ja ohjausta työnhakuun ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Kyseessä on matalan kynnyksen palvelu, jonne voi hakeutua ilman ajanvarausta. Työllisyyden palvelutorilla järjestetään myös muun muassa rekrytointi- ja koulutustapahtumia.

– Haluamme tarjota kuntalaisille palveluja, joihin on helppo tulla kysymään ihan pieniäkin vinkkejä ja sparrausta työnhakuun tai osaamisen lisäämiseen koulutuksen kautta. Tavoitteenamme on, että jokainen työtä tai koulutusta etsivä löytää konkreettisia väyliä etenemiseensä avullamme, kertoo palvelupäällikkö Hilla-Maaria Sipilä.

Kyseessä on Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupunkien sekä Uudenmaan TE-toimiston yhteistyökokeilu. Vastaavanlaiset Työllisyyden palvelutorit avataan myös Helsingissä ja Vantaalla. Kokeilu on rahoitettu vuoden 2019 loppuun saakka. Päätökset mahdollisesta jatkosta tehdään loppuvuodesta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

palvelupäällikkö Hilla-Maaria Sipilä,
Espoon kaupungin elinkeino- ja kaupunkikehitysyksikkö,
puh. 043 824 6624, hilla-maaria.sipila@espoo.fi

Kuvat

Työllisyyden palvelutori tarjoaa  neuvontaa ja ohjausta työnhakuun ja koulutukseen liittyvissä asioissa ilman ajanvarausta.
Työllisyyden palvelutori tarjoaa neuvontaa ja ohjausta työnhakuun ja koulutukseen liittyvissä asioissa ilman ajanvarausta.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kuusi suurinta kaupunkia: tulevaisuuden kestävää kaupunkipolitiikkaa tulee tehdä kuntien ja kaupunkien väliset erot tunnistaen21.2.2019 09:00:00Tiedote

Suomen kuusi suurinta kaupunkia ovat laatineet yhteiset hallitusohjelmatavoitteet. Tulevalla hallituskaudella kaupunkien erityiset haasteet ja mahdollisuudet, joiden ratkaisemisessa suuret kaupungit ovat avainasemassa, tulee nostaa kansallisen kaupunkipolitiikan keskiöön. Kaupunkipolitiikassa tarvitaan kuuden suurimman kaupungin ja valtion tasavertaista kumppanuutta ja vuorovaikutusta.

Finlands finaste bussterminal och Havsvindsvägen öppnas i Hagalund15.2.2019 16:00:59Tiedote

Kommunikationerna och uträttandet av ärenden blir avsevärt lättare i Hagalund från och med den 4 mars, när bussterminalen för anslutningstrafik tas i bruk och Havsvindsvägen som löper genom Hagalund öppnas för trafiken. Bussterminalen och Havsvindsvägen öppnar många flaskhalsar i trafiken och gör kommunikationerna smidigare. Havsvindsvägen har varit stängd för trafiken sedan våren 2013.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme