McDonald's

Uusi McDonald’s-ravintola suunnitteilla Tornioon

Jaa

McDonald’s hakee rakennuslupaa Tornioon kesällä 2022 avattavalle uudelle ravintolalle. Ympäri vuorokauden palveleva ravintola on tarkoitus rakentaa E8-valtatien varrelle hyvien liikenneyhteyksien ääreen.

Ympäri vuorokauden toimiva ravintola on tarkoitus avata osoitteeseen Teollisuuskatu 14. Ravintolaan tulee pöytiintarjoilu, digitaaliset tilauskioskit, sisäleikkipaikka ja kahden tilauspisteen autokaista.

McDonald’s oli viime vuonna myynnillä mitattuna Suomen suurin hampurilaisketju, ja sen strategiana on kasvaa lähitulevaisuudessa voimakkaasti myös muualla Suomessa.

”Avasimme kesällä uuden ravintolan Vaasaan ja olemme ilmoittaneet avaavamme uudet ravintolat myös Nokialle, Saloon, Seinäjoelle ja Turkuun”, Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson sanoo.

”Olen erityisen iloinen siitä, että voimme suunnitteilla olevan Tornion-ravintolan myötä vahvistaa asemaamme Pohjois-Suomessa ja palvella myös vilkkaan rajaseudun asukkaita. Avauduttuaan ravintola tarjoaa monipuolisia työtehtäviä noin 60 paikalliselle nuorelle”, Johansson jatkaa.

Ravintola on suunnitteilla samalle tontille Suomen suurimman Tokmannin kanssa, ja sille rakennettavan kiinteistön omistaa Tampereen Säästö-Tex Oy.

”Kiitämme McDonald’sia sen päätöksestä sijoittaa uusi ravintola Tornion Torppiin. Ravintola täydentää hienolla tavalla matkailijoiden tarpeita Suomen toiseksi vilkkaimmalla rajanylityspaikalla. Tornio on silta länteen ja portti pohjoiseen”, Tampereen Säästö-Tex Oy:n omistaja Miikka Vuokila sanoo.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. 040 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Toimitusjohtaja Miikka Vuokila, Tampereen Säästö-Tex Oy, p. 0400 592 877, miikka.vuokila (at) tex.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 65 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 218,7 M€ vuonna 2020. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 6 %. Ravintoloista 55 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 12. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme