McDonald's

Uusi McDonald’s-ravintola tulee Turun Impivaaraan 24.7.

Jaa

McDonald’s avaa uuden ravintolan Turun Impivaaraan 24. heinäkuuta klo 10. Ravintola palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden.

Turun Impivaaran McDonald's.
Turun Impivaaran McDonald's.

McDonald’s avaa uuden ravintolan Turkuun 24. heinäkuuta klo 10. Uusi ravintola sijaitsee Turun keskustan pohjoispuolella, vilkkaan Tampere-Turku -tien vieressä, osoitteessa Rieskalähteentie 91.

”Impivaaran uusi McDonald’s-ravintola tuo lisää toivottua pikaruokatarjontaa Turkuun. Nykyiset ravintolamme ovat kehittyneet erinomaisesti Turussa ja Raisiossa ja on hienoa, että saamme nyt Turkuun uuden ravintolan palvelemaan asiakkaitamme. Hyvät liikenneyhteydet, autokaista, 24/7-aukiolo ja osaava henkilökunta ovat omiaan nostamaan Impivaaran ravintolan Turun alueen suosituimpien pikaruokaravintoloiden listalle”, sanoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.

Turun uutta McDonald’s-ravintolaa luotsaa Joakim Kaliva, joka toimii Turun Satashellin McDonald’sin ravintolapäällikkönä. Hänen johdollaan Turun McDonald’sissa on rikottu useita ketjun ennätyksiä myynnissä ja asiakasmäärissä.

”Otan innolla vastuulleni Turun Impivaaran ravintolan. Uuden ravintolan myötä pystymme palvelemaan Turun alueen asiakkaita entistä paremmin”, kertoo ravintolapäällikkö Joakim Kaliva.

Uuteen ravintolaan on palkattu noin 50 uutta työntekijää. Ravintolasta löytyy pöytiintarjoilu.

McDonald’s avaa vuoden aikana kolme uutta ravintolaa, mikä on poikkeuksellisen suuri investointi. McDonald’sien myynti ja asiakasmäärät ovat kasvaneet Suomessa viime vuosina. Ketjun verollinen myynti oli 205,8 M€ vuonna 2019. Kasvua edelliseen vuoteen verrattuna oli lähes seitsemän prosenttia.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Ravintolapäällikkö Joakim Kaliva, puh. + 358 40 770 0096, joakim.kaliva (a) fi,mcd.com

Viestintäjohtaja Heli Ryhänen, puh. +358 40 501 7179, heli.ryhanen (at) fi.mcd.com

Kuvat

Turun Impivaaran McDonald's.
Turun Impivaaran McDonald's.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

 

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 30 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 65 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 205,8 M€ vuonna 2019. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna lähes 7 %. Ravintoloista 54 eli yli 83 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme