BDO Oy

Uusia osakkaita BDO:lle

Jaa
BDO on saanut kaksi uutta osakasta, KHT Timo Helteen ja KHT Marko Tiilikaisen.

Timo Helle siirtyi yritykseen tammikuussa 2021, kun hän myi perustamiensa Helle Partners Oy:n liiketoiminnan ja HelBal Oy:n osakekannan BDO:lle. Timo toimii KHT-tilintarkastajana ja BDO:n Porvoon toimiston vetäjänä. Lisäksi hän on ollut mukana lukuisissa sukupolvenvaihdoksissa ja muissa yritysjärjestelyissä. Timo Helteen asiakaskuntaan kuuluu kaikenkokoisia yrityksiä, kansainvälisiä ketjuja ja muita organisaatioita.

Marko Tiilikainen on työskennellyt BDO:lla vuodesta 2014. Marko työskentelee KHT-tilintarkastajana ja hänen asiakaskuntansa koostuu laaja-alaisesti sekä kotimaisista että ulkomaalaisomisteista yhtiöistä. Markon erityisosaamista ovat myös prosessien tarkastaminen ja ISAE 3402 -toimeksiannot.

- Toivotan uudet osakkaamme lämpimästi tervetulleiksi! Timo ja Marko ovat paitsi alansa huippuasiantuntijoita, myös osoittaneet sitoutumisensa asiakkaiden ja kollegoiden auttamiseen sekä erinomaisen asiakaskokemuksen tarjoamiseen. He ovat avainhenkilöitä BDO:n kasvun rakentamisessa sekä liiketoiminnan ja palvelujen kehittämisessä, sanoo toimitusjohtaja Taneli Mustonen.

BDO:lla on nyt yhteensä 30 osakasta, jotka kaikki ovat aktiivisesti mukana yhtiön toiminnassa.

-   Kutsumme jatkossakin osakkaiksi ansioituneita työntekijöitämme mahdollistamaan tavoitteidemme ja yhteisten unelmiemme saavuttamista. Henkilöstömme määrä kasvaa jatkuvasti, ja haluamme kasvun näkyvän myös osakkaiden määrässä, Taneli Mustonen kertoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Taneli Mustonen, KHT
toimitusjohtaja, partner, BDO Oy
044 033 3263
taneli.mustonen@bdo.fi

Kuvat

Timo Helle, KHT, partner
Timo Helle, KHT, partner
Lataa
Marko Tiilikainen, KHT, partner
Marko Tiilikainen, KHT, partner
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

BDO Oy
BDO Oy
Vattuniemenranta 2
00210 HELSINKI

020 743 2920http://www.bdo.fi

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvonantopalveluja yrityksille, julkissektorin organisaatioille ja muille yhteisöille. Palvelemme asiakkaitamme yli 95 000 asiantuntijamme voimin 164 maassa, Suomessa meitä on yli 300.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BDO Oy

Kolme vuosikymmentä välittämistä, vastuullisuutta ja varmentamista – BDO 30 vuotta Suomessa17.6.2022 09:30:00 EEST | Tiedote

BDO on 30 vuoden aikana kasvanut yhden miehen tilintarkastustoimistosta Suomen viidenneksi suurimmaksi tilintarkastusta ja muita talouden ja hallinnon asiantuntijapalveluja tarjoavaksi yritykseksi. Yritys elää ja kehittyy toimialan ja maailman muutosten mukana. Tilintarkastajien merkitys hyvinvointiyhteiskuntamme luottamuspohjan rakentajana kasvaa, kun vastuullisuus ja sen varmentaminen tulevat yhä tärkeämmäksi osaksi yritysten ja yhteiskunnan toimintaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme